Logo Gadero
service

Gefreesde Palen

Wilt u een strakke ronde paal gebruiken voor een hek, leilindes of een andere toepassing? Kies dan voor deze gefreesde palen in ronde maten. Gefreesde ronde palen behoren tot de meest verkochte artikelen in onze categorie rondhout. Deze zogenaamde ronde palissadepalen gaan 7 tot 15 jaar mee en zijn onder hoge druk tot in de kern geïmpregneerd en recht gefreesd.

Kies uit behandelde ronde palen met een diameter van 6 tot 14 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit ronde gefreesde palen tot maar liefst 6 meter lengte. Wij leveren voor de beste prijs gefreesd rondhout in heel Nederland en België. De meest verkochte gefreesd rondhout maten zijn 7 of 8 cm doorsnee dikte. Hoe dikker de kopmaat, hoe langer de levensduur. 

Gefreesde Palen

Gefreesde ronde palen zijn geschikt als boompaal of om een palenwand voor bijvoorbeeld klimplanten mee te maken. U zoekt een zeer rechte palissade rondhoutpaal? Gefreesd rondhout is strak en egaal van vorm. Dit komt omdat gefreesde ronde palen door de schaafmachine zijn geweest. De kop is altijd gekruind, dus mooi vlak en deze zorgt zo voor een goede afwatering. U kunt van gefreesde palen onder andere een houten palenwand maken voor klimplanten of een pergola.

Alle gefreesde palen bieden wij geïmpregneerd en gekroond aan. Gekroonde palen (ook wel gekruind) genoemd betekent dat de kop plat is met een afwateringsrandje. Dit zorgt voor een langere levensduur. Verder zijn de palen onder hoge keteldruk groen geïmpregneerd, hiermee geschikt voor het plaatsen in de grond. 

Wie ronde, gefreesde palen in volle bundels wil bestellen, krijgt bij ons automatisch 5% korting. De webshop berekent dit automatisch. Onze halfronde regels gefreesd kunnen ook als daksporen gebruikt worden. Bekijk ook de categorieën kastanje palen en geschilde palen voor meer rondhout met een grilligere vorm.

Heeft u vragen over onze rondhoutpalen? Neem dan contact op met onze rondhouthandel via telefoon of e-mail. We helpen u graag op maat met al uw rondhoutvraagstukken.

Gefreesde palen inspiratie