Gefreesde ronde palen zijn geschikt als boompaal of om een palenwand voor bijvoorbeeld klimplanten mee te maken. U zoekt een zeer rechte palissade rondhoutpaal? Gefreesd rondhout is strak en egaal van vorm. Dit komt omdat gefreesde ronde palen door de schaafmachine zijn geweest. De kop is altijd gekruind, dus mooi vlak en deze zorgt zo voor een goede afwatering. U kunt van gefreesde palen onder andere een houten palenwand maken voor klimplanten of een pergola.

Alle gefreesde palen bieden wij geïmpregneerd en gekroond aan. Gekroonde palen (ook wel gekruind) genoemd betekent dat de kop plat is met een afwateringsrandje. Dit zorgt voor een langere levensduur. Verder zijn de palen onder hoge keteldruk groen geïmpregneerd, hiermee geschikt voor het plaatsen in de grond. 

Wie ronde, gefreesde palen in volle bundels wil bestellen, krijgt bij ons automatisch 5% korting. De webshop berekent dit automatisch. Onze halfronde regels gefreesd kunnen ook als daksporen gebruikt worden. Bekijk ook de categorieën kastanje palen en geschilde palen voor meer rondhout met een grilligere vorm.

Heeft u vragen over onze rondhoutpalen? Neem dan contact op met onze rondhouthandel via telefoon of e-mail. We helpen u graag op maat met al uw rondhoutvraagstukken.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u