Logo Gadero
inspiratieservice

Geïmpregneerde balken

Zoekt u goedkope Geïmpregneerde houten balken van A-kwaliteit? Voor 1001 toepassingen hebben wij glad geschaafde balken van grenen en vuren hout te koop. Kies op deze pagina uit geïmpregneerde houten balken met een levensduur van ten minste 10-15 jaar. Qua kopmaten hebben wij alles van panlat, 4,5x7, 4,5x9, 4,5x14,5, 6x16 cm en meer houten tuinbalken. Bekijk ook de pagina vierkante palen / balken voor kopmaten 88x88 mm, 12x12cm en 15x15 cm.

Tuinbalken inspiratie

Voor onbehandelde lariks douglas balken met een levensduur van 10 tot 15 jaar (boven de grond) klikt u naar onze lariks balken afdeling. Dergelijke Lariks Douglas onbehandelde timmerbalken dient u wel vrij te houden van de grond. 

Tuin balken Geïmpregneerd hout

Bij houthandel Gadero vindt u een brede collectie timmerhout, van smalle 45x70 mm regels tot zwaar constructiehout in de vorm van balk gordingen van 6x16 cm dikte. De meeste verkochte geïmpregneerde timmerhout balken zijn de grenen houten balken van 45x70 mm. Hiermee maakt u een raamwerk of een fundering van een terras of blokhut vloer.

Op de site van Gadero tonen wij allerlei stappenplannen voor tuinklussen van overkappingen bouwen tot tuinschuren maken. Raadpleeg de klustips voor montagetips. Ontdek bijvoorbeeld doe het zelf tips voor vlonders bouwen.

Wilt u een duurzame fundering voor uw vlonder of tuinhuis maken? Of zoekt u gewoon balken die sterker zijn dan zachthoutsoorten als vuren, grenen en lariks/douglas? Bekijk dan ons assortiment hardhouten balken.