Logo Gadero
service

Palissadebanden

Palissade beton is een aaneengesloten rij van betonnen elementen. Dit noemen we een palissadeband. De Palissade 50 cm hoog is erg populair. Deze maat is verkrijgbaar in verschillende varianten. Palissaden zijn verkrijgbaar in rechthoekige- en ronde vormen.

Palissade beton is veelzijdig. Het is te gebruiken als grondkering of kantopsluiting, maar is ook geschikt als een laag hekje of border. En wat dacht u van een tuinafscheiding in bijvoorbeeld uw voortuin. Bekijk naast antraciet zwart, grijze en bruine palissadebanden kunt u van onze populaire muurelementen ook een borderrand maken.  Deze stapelbare blokken van beton leveren wij in strak, getrommeld en gekloofd.

In deze categorie vindt u ook de altijd populaire Amsterdammertjes. Te gebruiken als parkeerpaal om uw parkeerplaats af te scheiden van uw tuin bijvoorbeeld. Bestel bij Gadero uw Palissade 50 cm hoog of Amsterdammertje. We bezorgen uw bestelling van Groningen tot Breda en van Amsterdam tot Eindhoven. We bezorgen uw complete bezorging snel bij u thuis! 

Palissade banden inspiratie