Logo Gadero
service

Dubbel rabat

Wij leveren dubbel rabat hout overal in Nederland en België. Kies uit 18 en 28 mm geïmpregneerd grenen, hardhout, zwart en Lariks/Douglas. Let op, dubbel rabat heeft een ronding aan de bovenzijde en is niet ecaxt tweezijdig gelijk. Het lijkt op blokhutprofielen, echter hebben dubbel rabat profielen een ronding aan de bovenzijde. U kunt bij Gadero dubbel rabat planken kopen voor het maken van tuinhuisjes, schuttingen of dichte wanden. 

Dubbel rabat inspiratie

Dubbel rabat

Dubbel rabat zonder tong en groef noemen wij halfhouts planken. Bekijk onze blogpost met video voor extra uitleg over het dubbel rabat profiel. Gadero levert mes en groef dubbel rabat overal in Nederland en België. 

Houthandel Gadero is het adres voor rabatdelen in allerlei soorten en maten. Wij hebben een bezorgmogelijkheden in heel Nederland en Vlaanderen. 

Bekijk naast dubbel rabat ook populaire alternatieven zoals:

  • Zweeds rabat, ook wel potdekselplanken genoemd, deze planken worden schuin horizontaal op elkaar geplaatst.

  • Het moderne Deens rabat, trendy planken in een soort latjes profiel

  • Blokhutprofielen, deze hebben een strakkere afwerking en zijn 2-zijdig gelijk

  • Voor dakplanken adviseren we vellingdelen te gebruiken.

Naast Lariks Douglas bieden wij ook steeds meer profielen aan in Red Class Wood. Red Class Wood heeft niet de nadelen van Lariks Douglas, zoals uitvallende noesten en harsigheid. De prijs van Red Class wood is bovendien aantrekkelijk en de kleur is vergelijkbaar.