Waaltjes

Waaltjes

terrastegels leggen tips Het eeuwenoude waalformaat blijft een tijdloze steen. Wij hebben zowel nieuwe 'beton' waaltjes als oude gebakken waaltjes in ons assortiment. Binnen 4 werkdagen bezorgen wij waaltjes met de beste
prijs / kwaliteitverhouding bij u thuis. Het formaat van waalstenen is 5 cm breed en 20 cm lang. Bij ons zijn de waaltjes in diverse diktes te koop, van 5 tot 9 cm. Kies uit diverse kleuren rood, grijs, zwart en brons genuanceerd. Bekijk ook oprit bestrating en abbey stones voor alternatieven voor het waalformaat.

Waaltjes zijn minder geschikt voor opritten dan dikformaat of bkk stenen. Echter bij het leggen met elleboogverband of visgraad legpatronen, het kiezen van een minimale dikte van 6 cm en een goed aangetrild zandbed is het mogelijk waalformaat stenen te gebruiken als oprit. Deze is echter niet geschikt voor zware auto's en grote voertuigen.  

Maak uw bestelling compleet met zand, opsluitbanden en eventueel tuinhout. Ontdek de snelle levering van Gadero en geniet van het gemak van bezorging. Wij hebben altijd artikelen met de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Dit geldt ook voor onze waal stenen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode