Met blokhutprofiel hout kunt u zelf tuinhuisjes, blokhutten, schutting wanden, hondenhokken, tuinkasten, bergingen of een buitenverblijf timmeren. Ons Geïmpregneerd hout is zeer geschikt voor buiten en zonder voorboren vast te schroeven. Door de vorm van deze 'stapelplanken' worden deze ook tand en groef planken genoemd. Maak van blokhutplanken bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping op maat. Liever geen maatwerk, bekijk dan ook onze prefab tuinhuisjes met overkapping of andere tuinhuisjes.

Bij het zelf bouwen van een blokhut met blokhutprofiel hout begint u altijd onderaan op composiet of hardhouten funderingsbalken voor een langere levensduur. Plaats de 'groef', het open gedeelte, van de plank altijd naar beneden en de tand (het visbekdeel) naar boven. Stapel vervolgens de profielplanken bovenop elkaar. Laat horizontale naden verspringen zodat u een steviger en mooier geheel krijgt. Desgewenst kunnen wij 1 of 2 zijdig ingekeepte blokhutdelen leveren op maat. Kies uit populaire blokhutplanken van 28 tot 45 mm dikte. 

Meer weten over de verschillende vormen van gevelbekleding? In deze blogpost zetten wij de verschillende soorten rabatdelen voor u in een overzichtelijk rijtje. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode