Waterdicht schaduwdoek

Zoekt u een schaduwdoek die optimale bescherming geeft tegen de zon en regen? Een waterdicht schaduwdoek beschermt u tegen neerslag en felle zonnestralen. Zo heeft u de garantie dat u altijd droog zit en zorgt het voor UV bescherming. Daarnaast zijn ze beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod waterdichte schaduwdoeken.

De voordelen van waterdichte schaduwdoeken

Kiest u voor een waterdicht schaduwdoek van Gadero? Daar horen bepaalde voordelen bij. U geniet van:

  • Langere levensduur (bij juiste montage, bekijk hier de juiste manier om uw schaduwdoek te monteren);
  • Keuze uit verschillende kleuren;
  • Bescherming tegen schadelijke uv straling;
  • Zonnedoek dat geen water doorlaat;
  • Goede kwaliteit;
  • Geschikt voor bijna iedere tuin;
  • Voor elk budget een soort schaduwdoek;
  • Een waterdicht schaduwdoek zorgt ervoor dat u droog kunt zitten;
  • Eenvoudig gemonteerd.

Soorten waterdichte schaduwdoeken

Waterdichte schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk een vierkant, harmonica en driehoek model.

Een harmonicadoek heeft als voordeel dat u deze in of uit kunt schuiven wanneer u daar behoefte aan heeft. Het is een budgetvriendelijke manier om toch een soort terrasoverkapping te maken. 

Het voordeel van een schaduwdoek met driehoek vorm is dat het makkelijk en veelzijdig te bevestigen is.

Dankzij een vierkant schaduwdoek kunt u een grotere oppervlakte op uw terras voorzien van schaduw. Bovendien is een vierkant waterdicht schaduwdoek eenvoudig aan te passen en mist u geen hoeken in uw zonwering.

Een waterdichte schaduwdoek vierkante vorm

Lees ook onze blog over welk schaduwdoek kiezen?

Het waterdichte schaduwdoek bevestigen

Een waterdicht zonnezeil bevestigen is niet moeilijk. Toch is het handig als u goed voorbereid aan de slag gaat met het ophangen van een schaduwdoek. Een waterdicht doek heeft namelijk een afschot van 30 graden nodig. Zo blijft water niet op uw doek staan. Verder kan de wind behoorlijk vat krijgen op uw waterdichte schaduwdoek. Zorg dus voor een stevige constructie met keilbouten aan de muur of houten palen die 100 cm in de grond staan en 10 graden uit het lood.

Ga goed voorbereid te werk. Bekijk van te voren waar u het waterdichte zonnezeil wilt ophangen. Daarna gaat u aan de slag met de bevestigingspunten. Gaat u het waterdichte schaduwdoek monteren op hout en/of muren? Monteer dan de karabijnhaken aan de uiteinden van het zonnezeil. Uiteindelijk maakt u alle bevestigingspunten vast door middel van de haken. Zo is uw tuin bestand tegen een fikse regenbui en kunt u ondanks regen genieten van uw terras! Tip: check goed of er ijzerwaren van roestvrij staal meegeleverd zijn. Bij sommige producten is het exclusief bevestigingsmateriaal.

Bekijk onderstaande video over het monteren van een harmonicadoek boven uw terras.

 

 

Wij bezorgen waterdichte schaduwdoeken overal in Nederland en België. Voor 12 uur besteld = levering de volgende dag. Bent u op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Bekijk ons aanbod zonnedoeken en schaduwdoeken in verschillende kleuren. Houd uv straling tegen met een waterdicht schaduwdoek en geniet van uw terras!

Kortom een, waterdichte schaduwdoek is een veelzijdige en betaalbare manier om schaduw in je tuin te creë. Het kan worden gebruikt om op een warme dag verlichting te bieden van de zon, planten te beschermen tegen de elementen of wat privacy toe te voegen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode