Logo Gadero
service

Tuin

Wil je jouw tuin voorzien van meer luxe zoals bijvoorbeeld buitenverlichting, tuinmeubelen of schaduwdoeken? Ben je nog op zoek naar een speeltoestel voor de kinderen? Of wil je een wellnessruimte creëren in de tuin? Bij Gadero vind je alles voor het inrichten van jouw tuin zoals tuinmeubelen, wellness, schaduwdoeken, speeltoestellen en buitenverlichting. Binnen no time tover je de tuin om tot een heerlijke plek waar jij en je familie en vrienden uren kunnen genieten van het buitenleven.

Wellness

Creëer een heerlijke wellnessruimte in de tuin zodat je na een lange dag volledig tot rust kan komen. Bij ons vind je een ruim assortiment aan wellness faciliteiten zoals sauna’s, houten zwembaden en hottubs. Met jouw eigen wellness plek zorg je ervoor dat je het hele jaar door de mogelijkheid hebt om de ontspanning en rust dichtbij en op elk moment dat jou uitkomt op te zoeken.

Sauna’s

Bij Gadero vind je diverse soorten sauna’s. Bestel bijvoorbeeld een modern saunahuisje, een fraaie sauna barrel, sauna met voorruimte of kies voor een binnensauna met Plug & Play kachel. De warmte van een sauna helpt bij spierpijn en bevordert tevens de bloedsomloop. Ideaal voor na het sporten of gewoon om heerlijk tot rust te komen. Liever een andere saunakachel of wil je de sauna combineren met accessoires? Bestel deze dan eenvoudig mee.

Zwembaden

Wil je de verkoeling in de warme maanden opzoeken dan is een houten zwembad uitstekend geschikt. Bij ons vind je verschillende houten zwembaden. Kies bijvoorbeeld voor een 8 hoekig zwembad, vierkant of rechthoekig zwembad. Enkele modellen zijn tevens geschikt om in te graven. Een houten zwembad vergt enig onderhoud voor een lange levensduur. Vervang beschadigde delen zo snel mogelijk en zorg voor schoon zwembadwater. Maak het zwembad tevens in de herfst winterklaar. Behandel het hout eventueel met een verflaag op waterbasis zodat de beschermende werking van de keteldruk impregnatie verhoogt wordt. Maak jouw zwembad compleet met diverse toebehoren zoals onder andere zandfiltersystemen, afdekzeilen en verlichting.

Hottub

Geniet in de koude wintermaanden of tijdens de koelere avonden van een heerlijk warm buitenbad met onze hottubs. Dit zogeheten warme buitenbad wordt verwarmd middels een houtgestookte kachel. Onze hottubs hebben een ronde of achtkantige vorm en zijn vervaardigd uit vurenhout of thermisch gemodificeerd hout. De meeste hedendaagse en moderne hottubs beschikken over een polyester of glasvezel kunststof binnenbak die rondom bekleed en afgewerkt is met hout. Ons advies is om een hottub met onbehandeld hout te behandelen met een speciale impregneerolie voor hottubs. Laat de hottub eens in de twee jaar onderhouden. Laat een hottub nooit droog staan, kortom zonder voldoende water. De uitzetting van het water zorgt namelijk voor de waterdichtheid van de hottub.

Tuinmeubilair en decoratie

Wil je je wellnessruimte of terras voorzien van een huiskamergevoel met dezelfde luxe en comfort van binnen? Maak deze dan compleet met tuinmeubilair. Bestel bijvoorbeeld een luxe ligstoel voor bij het zwembad. Of ga voor een buitenkeuken voor in de tuin of onder de overkapping. Bij Gadero vind je een ruim aanbod aan tuinstoelen, buitenkeukens, tuinbanken, picknicktafels en boombanken. Tevens vind je bij ons houten containerbergingen, ideaal voor als je de containers uit zicht wilt hebben.

Zorg voor goed onderhoud bij het houten tuinmeubilair zodat je er jarenlang plezier van hebt. Behandel het hout zo nu en dan met een olie of beits.

Tuindecoratie

Voorzie de tuin van bijvoorbeeld fraaie planten bakken van hout of cortenstaal. Of leg een kleine moestuin aan met moestuinbakken en kleine kweekkassen. Wil je graag zelf groenten en fruit kweken, bestel dan een wilgentakken moestuinbak of kleine kweekkas. Het is ook mogelijk om een plantenbak te gebruiken als moestuinbak. 

Wil je de tuin voorzien van plantenbakken en kies je voor een houten plantenbak, behandel het hout eventueel met een beits of verf voor een langere levensduur. Het voordeel aan een houten plantenbak is dat deze in de winter niet kapot vriest, zoals bij stenen potten kan voorkomen. Liever een plantenbak met een strak design, dan is een cortenstaal of zwart stalen bloembak uitstekend geschikt. Dankzij het strakke ontwerp en de fraaie kleur is deze plantenbak niet alleen praktisch maar staat ook nog eens mooi op een vlonder of terras. Houd er rekening mee dat stalen bloembakken relatief zwaar zijn, bepaal dus vooraf waar je deze wilt plaatsen. 

Let op! Denk er in de zomermaanden wel aan dat de planten in plantenbakken sneller water nodig hebben dan planten in de vaste grond.

Tuinverlichting

Voorzie de tuin van duurzame LED verlichting die past bij jouw wensen. Onze 24V en 230V LED tuinlampen bieden een sfeervolle oplossing voor het verlichten van onder andere jouw vlonder, borders, de oprit, overkapping, schutting, bomen of het huis. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan Smart tuinlampen en slimme buitenverlichting met de mogelijkheid voor het aansturen van LED tuinlampen met een app. Kies uit LED vlonderspots, grondspots, boomverlichting, staande buitenlampen, wandlampen, schuttingverlichting of overkapping lampen. Zorg voor een goed lichtplan alvorens je de buitenverlichting besteld, zo weet je precies waar de verlichting komt en de elektra aangelegd dient te worden.

Tuin inspiratie

Schaduwdoeken

Geniet van een stukje schaduw in jouw tuin met een schaduwdoek. Met onze schaduwdoeken creëer je eenvoudig een stukje schaduw en verkoeling. Bij Gadero heb je keuze uit diverse soorten schaduwdoeken in verschillende kleuren en maten. Denk hierbij aan verschuifbare schaduwdoeken, rolgordijnen, driehoekige of vierkante doeken. Wil je een permanente schaduwplek creëren in de tuin dan is een schuifbaar schaduwdoek uitstekend geschikt of een complete schaduwdoek set van pergola met harmonicadoek. Of zorg voor bescherming tegen een laagstaande zon met rolgordijnen.

Gemiddeld houdt een schaduwdoek 90% tot 95% van de UV stralen tegen. Bovendien zijn onze schaduwdoeken goed bestand tegen weersinvloeden en harde wind. Een schaduwdoek kan tevens een decoratieve toevoeging zijn van jouw tuin. Kies uit verschillende kleuren die passen bij de tuin. 

Speeltoestellen

Wil je de kids buiten vermaken? Dan is een houten schommel, speeltoren, speelhuisje of zandbak ideaal. Bij ons vind je diverse zandbakken en speeltoestellen met bijvoorbeeld een glijbaan, schommel of speeltoren. Bestel het speeltoestel en accessoires dat past bij de leeftijd van jouw kind of kinderen. Zorg tevens voor variatie voor urenlang speelplezier. Maak de buitenspeelruimte compleet en bestel rubberen tegels en grondankers voor extra veiligheid. Alle speeltoestellen worden geleverd met montagehandleiding.