Logo Gadero
inspiratieservice

Steenhandel Gadero raadt echter aan om te allen tijde gebruik te maken van Steenlijm. Steenlijm is namelijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld kit, gebruiksvriendelijk, vorstbestendig en enorm sterk. Fixs Steenlijm is voorzien van een meegeleverde spuitpistool waardoor u eenvoudig het materiaal kunt gebruiken. 

Let op! Steenlijm is zeer stevig en is perfect voor het verlijmen van betonblokken. Echter kunt u steenlijm niet gebruiken voor kunststof of voor continue waterbelasting. Maar als u bijvoorbeeld een trendy bloembak wil maken van muurblokken, kunt u het beste kiezen voor Steenlijm.

Verwerking tuinmuur blokkenlijm

Zorg ervoor dat de ondergrond stabiel en schoon is. Verwijder alle losse deeltjes en betonresten en maak de ondergrond vochtig met water wanneer deze licht poreus is. Wanneer u met een niet-poreuze ondergrond werkt kunt u de lijm op een droog oppervlak verwerken. Stapelblokken vallen in de categorie poreus en dienen dus bevochtigd te worden. Gebruik deze lijm alleen bij temperaturen tussen de 5 en 25 graden. Zorg ervoor dat circa 1/3 van het blok bedekt is met de Fixs lijm. Het is verstandig om de rand aan de voorkant vrij te laten zodat het lijm niet aan de voorkant tussen de stenen uitkomt wanneer je deze opstapelt. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw bestrating toebehoren en ontvang het al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt uw gehele bestelling en alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin, gewoon bji u thuis.