Muurelementen Beton

Muurelementen beton

Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders in de vorm van betonnen blokken. Met onze muurelementen stapelt u eenvoudig verhoogde borders of maakt u een fraaie kantafsluiting van uw gazon of schors. Naast natuursteen heeft u bij Gadero Sierbestrating ook de keuze uit de betonnen stenen waarmee u zelf een tuinverhoging maakt. Kies uit grijs of antraciet zwart stapelblokken strak, deze zijn glad en effen, ook wel Linea stapelblokken genoemd. Of bekijk verticale palisade beton en de populaire gekloofde stapelblokken met natuurlijke look dankzij grillige voorzijde. Deze betonnen blokken en stenen muurelementen zijn voor de beste prijs bij ons te koop. Bordermuren maken van beton of graniet natuursteen begint bij Gadero.

Met stenen blokken maakt u verhoogde borders die diepte geven aan uw tuin, bovendien zorgen verhogingen voor goed zicht op uw planten. Ontdek Gadero Steenhandel voor o.a. uw stapelblokken voor borders in de tuin, voor terrasbestrating en breuksteunen voor lage tuinmuren.

Stapelblokken plaatsen

Wij hebben zowel strakke muurblokken in antraciet zwart als gekloofde blokken met een landelijke uitstraling. Wij adviseren muurelementen die u wilt stapelen altijd te verlijmen met steenlijm. Plaats stapelblokken altijd op een zandbed van zand en cement voor een stevige fundering. Slijp muurelementen op maat met een slijptol voor steen. Maatwerk muurelementen zagen kunt u op aanvraag ook door Gadero laten doen. 

 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.