Logo Gadero
service

Muurelementen

Wilt u uw tuin extra diepte geven? Met onze stapelblokken legt u uw tuin aan zoals u dat voor ogen heeft. Wij hebben een ruim aanbod in stapelblokken ofwel muurelementen. Van voordelige stapelblokken van beton tot natuurstenen muurelementen. Van strakke Linia Palissade stapelblokken tot gekloofde stapelblokken en Palissade betonblokken. Met stapelblokken van beton maakt u verhoogde borders die diepte geven aan uw tuin, bovendien zorgen verhoogde borders voor goed zicht op uw planten.

Stapelblokken zijn zeer veelzijdig en makkelijk te verwerken. Verhoogde borders zijn makkelijk aan te leggen, maar u kunt de betonnen blokken ook gebruiken als tuinafscheiding voor bijvoorbeeld uw voortuin. Stapelblokken zijn ook zeer geschikt om een moderne bloembak mee te maken. Dit kunt u goed combineren met split of grind waardoor u een relatief onderhoudsvriendelijke tuin heeft. Ook zijn onze muurelementen geschikt voor het maken van een vijver. Een vijverrand maakt het geheel helemaal af.

Koop nu stapelblokken voor uw tuin tegen een scherpe prijs. Borders maken van beton of natuursteen begint bij Gadero. Ontdek Steenhandel Gadero voor uw muurelementen in de tuin, breukstenen voor lage tuinmuren en tuin bestrating.

Bekijk ook onze stapelblokken die wij binnen 48 uur bij u thuis kunnen bezorgen en ga direct aan de slag! 

Stapelblokken plaatsen

In ons ruime assortiment muurelementen heeft u keuze uit strakke stapelblokken, natuurstenen muurelementen, gekloofde stapelblokken en getrommelde stapelblokken. Het maakt niet uit welke muurelementen voor uw tuin u kiest, we raden u aan om alle stapelblokken te lijmen. Stapelblokken lijmen doet u met onze A - kwaliteit steenlijm. We bieden kant-en-klare schuimlijm en steenlijm in poedervorm aan. Plaats stapelblokken altijd op een zandbed van zand en cement voor een stevige fundering. Slijp muurelementen op maat met een slijptol voor steen. 

Bent u er nog niet uit of u muurelementen van natuursteen of beton wilt? Lees dan ook onze blog over het verschil tussen natuursteen en beton stapelblokken

Wilt u uw border luxe afwerken met een Cortenstaal U-profiel. Bij Gadero vindt u diverse U-profielen van Cortenstaal als afdekking of afwerking van stapelblokken.

Onderhoudsvrije border met split of grind

Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is klaar. Om uw borders onderhoudsvriendelijk te maken is een leuk idee om de borders of voortuin op te vullen met split of grind. Wij verkopen split en grind in verschillende soorten, kleuren en maten.

Meest gestelde vragen over muurelementen en stapelblokken

Muurelementen en stapelblokken inspiratie