Nu 15% korting op geselecteerde vlonderplanken Klik hier voor meer info

Steenschotten

Gebruikte steenschotten van hardhout of grenen hout zijn erg in de laatste tijd. De steenschotten hebben een stoer uiterlijk door de stalen rand. Door het gebruik in steenfabrieken heeft het houten oppervlakte van de steenschotten een mooie doorleefd uiterlijk. Maak van steenschotten een tuintafel, terras vloer, damwand of tafel voor binnen en buiten. Bestel hier nu voor de beste prijs Azobe hardhouten of grenen steenschotten. Kies uit geschuurd of ongeschuurd. Bekijk ook de pagina houten tegels van 50x50 en 100x100 cm in hardhout en geïmpregneerd naaldhout.

Wij bezorgen deze goedkope grenen en gebruikte hardhouten steenschotten bovendien in heel Nederland en België bij particulieren en bedrijven. Tevens hebben wij regelmatig aanbieding partijen. 

Steenschotten terras

Steenschotten gebruiken als terras is mogelijk. Kies dan bij voorkeur de hardhouten steenschotten en let goed op dat deze geschuurd zijn. Zo zijn de gebruikte steenschotten niet te ruw voor belopen. Voor een langere levensduur van steenschotten adviseren we deze goed te laten ventileren. Zorg dus voor onderregels van minimaal 45x70 mm en laat bij voorkeur de zijkanten open voor het doorwaaien van een vloer van steenschotten. Plaats de onderbalken ook in het midden van de steenschotten.

Veeg met een harde bezem, het liefst tijdens of net na een harde regenbui, uw steenschotten regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat de steenschotten glad worden door de aanhechting van vuil en alg.

Meest gebuikte toepassingen voor steenschotten zijn:

  • Tijdelijke beursvloeren of buiten vloer
  • Verticaal als beschoeiing of terrasscherm
  • Tafelblad / decoratief

Terras maken van ander hout

Wilt u een terras maken van hout? Bekijk dan ook ons aanbod vlonderplanken, van extra brede planken tot terrasplanken met onzichtbare montage door middel van clips. Ook kunt u van onze glad geschaafde steigerplanken een vlonder bouwen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode