Balustrade Hek

info over betalen en bezorgingoverkapping bouwen tips Maak uw veranda compleet en veilig met een houten balustrade hek. Wij hebben diverse topkwaliteit lariks douglas verandahekken, enkele zijn ook eenvoudig in te korten en dus op maat te maken. Kies uit onze kant en klare hekwerken met rechte spijlen of kruis hekken. Klik daarnaast voor diverse lariks douglas erfpoort hekken door naar de speciale pagina hierover. Zelf een overkapping bouwen op maat? Bekijk ook ons Lariks Douglas constructiehout in allerlei kopmaten.

Bij een veilig balustrade valt en staat alles met de montage hiervan. Kies uit robuuste vierkante palen en bevestig deze met vlakke paalvoet en stevig bevestigingsmateriaal. Let op, deze hekken zijn niet geschikt voor bouwkundige balkon constructies. Maak uw overkapping van lariks douglas hout compleet met onze palen, balen, planken en ijzerwaren.

Tips

Monteer deze balustradehekken voor buiten enkele centimeters boven uw terras, zo verlengt u de levensduur, blijft uw hekwerk schoner en is uw terras eenvoudiger te reinigen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode