Kastanje hekken

Zowel 'Engels'  en 'Franse' rolhekken als ronde palen van kastanjehout leveren wij in heel Nederland en Belgie. Kies uit 5 meter hekwerken (ook wel schapenhekken genoemd) en diverse maten geschilde kastanjepalen. Dit type kastanje tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of hok voor schapen, geiten en honden. Frans kastanjehout op rol is dichter en minder grillig. Engels kastanjehouten hekken zijn goedkoper. Naast kastanjehekken op rol bieden wij een grote collectie kastanje palen. Van geschilde kastanje weidepalen tot dikke rondhout palen van 3, 4 en 5 meter lengte

Kastanje hekken

Kastanjehout is zeer populair voor erfafscheidingen en omheiningen voor dieren. Kastanjehout is zeer sterk, taai en gaat in gespleten hekwerk vorm dan ook jaren mee. Kies bij onze houthandel uit ronde palen en kant en klare kastanje hekwerken op rol.

Binnen de kastanjehout palen is de 8-10 cm doorsnee en de lengte 160 cm de meest verkochte paal. Bij kastanjehout hekwerken zijn de 90 en 100 cm hoogte het meest verkocht. Let hierbij op de lat-afstand en aantal draden 2 of 3, dit bepaalt de prijs. 

Heeft u liever geen ronde palen? U kunt uw kastanjehouten hekwerken indien gewenst ook bevestigen aan vierkante palen van hardhout of geimpregneerd hout.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode