Kastanje hekken

Zowel 'Engels'  en 'Franse' rolhekken als ronde palen van kastanjehout leveren wij in heel Nederland en België. Kies uit 5 meter hekwerken (ook wel schapenhekken genoemd) in diverse hoogtes van 75 cm tot 2 meter. Tevens diverse maten geschilde kastanjepalen hebben wij te koop. Plaats deze om de 1,5 meter en monteer met krammen uw kastanjehek. Dit type kastanje tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of hok voor schapen, geiten en honden. Frans kastanjehout op rol is dichter, puntiger en minder grillig. Engels kastanjehouten hekken zijn goedkoper maar hebben minder rechte spijlen. Naast kastanjehekken op rol bieden wij een grote collectie kastanje palen. Van geschilde kastanje weidepalen tot dikke rondhout palen van 3, 4 en 5 meter lengte. 

48 uurs geleverd

Kastanje hekken

Kastanjehout is zeer populair voor erfafscheidingen en omheiningen voor dieren. Kastanjehout is zeer sterk, taai en gaat in gespleten hekwerk vorm dan ook jaren mee. Kies bij onze houthandel uit ronde palen en kant en klare kastanje hekwerken op rol.

Binnen de kastanjehout palen is de 8-10 cm doorsnee en de lengte 160 cm de meest verkochte paal. Bij kastanjehout hekwerken zijn de 90 en 100 cm hoogte het meest verkocht. Let hierbij op de lat-afstand en aantal draden 2 of 3, dit bepaalt de prijs. 

Heeft u liever geen ronde palen? U kunt uw kastanjehouten hekwerken indien gewenst ook bevestigen aan vierkante palen van hardhout of Geïmpregneerd hout.

Doe het zelf video kastanjehekken plaatsen

Wilt u kastanjehekken plaatsen als afscheiding van uw tuin of als omheining voor dieren? Bekijk dan deze handige video voor het monteren van deze zogenaamde kastanje houten schapenhekken op rol. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode