Blokhut Dellinger met zijluifel 600 x 300 x 228 cm

Actie, nu met gratis bezorging   |   Onbehandeld vuren Strak recht model

€ 1598,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking / shingles
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen
Totaal voor dit product
  • € 1598,95Dit product
€ 1598,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Dellinger met zijluifel 600 x 300 x 228 cm Modern

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11184
Afmetingen:
300 + 300 x 300 x 228 cm
Extra:
Populair
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm
Ramen:
1 (vast)
Dakbedekking:
Inclusief dakleer
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
300 + 300 cm
Diepte:
300 cm

Blokhut Dellinger met zijluifel 600 x 300 x 228 cm Modern

U zoekt een strak model tuinhuis met overkapping aan de zijkant? De blokhut Dellinger is ideaal als berging voor uw tuinspullen en als loungeruimte in de zomer dankzij de zijluifel. Bestel hier blokhut Dellinger inclusief enkel glas en 26,5 m2 dakleer bij de prijs inbegrepen en onder gunstige thuiswinkel servicevoorwaarden.

De blokhut Dellinger met zijluifel van onbehandeld vurenhout heeft wanden van 2.8 cm dikte. De blokhut is 300 x 300 cm, door de overkapping wordt deze in breedte verlengd met 300 cm. U geniet in de zomer overdag van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten, omdat u geniet van de beschutting van de overkapping van de blokhut.

Het tuinhuis is 234 cm hoog. De funderingsmaat van het tuinhuis is 280 x 280 cm. Wilt u deze laten impregneren, houd dan rekening met 3 weken extra levertijd.

De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk. Daarnaast heeft het tuinhuis ook een groot, vast raam op de zijkant. Zowel de deur als het raam in het blokhut zijn voorzien van enkel glas.

Actie, nu met gratis bezorging. Bij ons supersnel uit voorraad geleverd.

Wij kunnen uw blokhut Dellinger groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geimpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren van tuinhuisjes. Uw blokhut Dellinger krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. U hoeft dan bovendien niets meer te verven.

Blokhut Dellinger nu verkrijgbaar met extra zij- en/of achterwanden.
Wilt u graag een extra zij- en/of achterwand toevoegen aan uw blokhut? Kies dan bij opties toevoegen voor een extra zij- en/of achterwand en maak uw blokhut dicht voor meer privacy. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofielplanken. De zijwand wordt gemonteerd met een dubbele u-lijst en de achterwand eveneens middels dubbele u-lijst gemonteerd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair blokhut Dellinger Blokhut Dellinger met zijluifel 600 x 300 x 234 cm Actie, nu met gratis bezorging   |   Onbehandeld vuren Strak recht model Ruim op voorraad
€ 1598,95 per stuk incl. BTW