Blokhut Jackalyn 500 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: DE11473   |   Met Dubbel Glas   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen

55 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.600,50 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 4.600,50 Standaardproduct Blokhut Jackalyn 500 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Jackalyn 500 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Wanddikte 40 mm
  • Dubbel Glas
  • Van A-kwaliteit Scandinavisch Vuren
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Jackalyn 500 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Bent u op zoek naar een ruime ca. 5 x 4 meter tuinkantoor om thuis te werken of houten berging voor het stallen van o.a. tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen? Blokhut Jackalyn is met zijn ruime afmetingen en dikke wand van 40mm helemaal wat u zoekt. Tuinhuis Jackalyn met zadeldak is een houten blokhut van maar liefst 500 cm breed en 400 cm diep. Deze rechthoekige blokhut met zadeldak heeft een nokhoogte van ca. 243 cm. Aan de voorkant van Blokhut Jackalyn bevindt zicht een luifel die nog eens 50 cm extra diepte geeft. De totale diepte van deze houten tunhuis komt daarmee op 450 cm. Deze houten berging Jackalyn valt onder de ca. 5 x 4 meter blokhut modellen.

Door de extra dikke wand van 40 mm en ramen aan de voorkant dient Jackalyn uitstekend als hobbyruimte, tuinkantoor of voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen, tuingereedschap of een tuinset. 

Blokhut Jackalyn - wanddikte 40 mm en dubbel glas

Tuinhuis Jackalyn beschikt aan de voorkant over een dubbele deur en 2 vaste ramen die worden geleverd met losse roedes. Blokhut Jackalyn is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Jackalyn een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbele deur en twee ramen worden standaard geleverd met dubbel glas.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x400 cm + Luifel 50 cm
Funderingsmaat 480x380 cm
Nokhoogte 243 cm
Ramen 2 Vast (78x80)
Deuren 1 (162x188)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 23.3 m²
Inhoud 41 m³
Oppervlakte (m²) 18.2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Jackalyn kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Jackalyn. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Jackalyn laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten blokhut / berging Jackalyn is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Jackalyn wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van standaard Dakleer of Dakhingles in diverse kleuren en patronen tegen een meerprijs. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart (populair), Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! Kiest u voor het meebestellen van Dakleer of Dakshingles? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Jackalyn kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Jackalyn is 500 cm breed, 400 cm diep en heeft een nokhoogte van 243 cm en een hoogte van ca. 196 cm aan zijkant van het dak. Aan de voorkant bevindt zicht een luifel met een diepte van ca. 50 cm. Deze houten tuinberging heeft een dubbele deur van 162 x 188 cm (inclusief kozijn). Aan de voorkant bevinden zich twee vaste ramen van 78 x 80 cm (inclusief kozijn).  De deuren en ramen zijn voorzien dubbel glas en worden geleverd met losse roedes. De funderingsmaat van het tuinhuis Jackalyn bedraagt 480 x 380 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 40 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 500 x 320 cm en te openen ramen? Kies dan voor blokhut Karen. Wilt u ditzelfde model met nog een extra diepere luifel? Kies dan voor blokhut Skyler.

Bestel ca. 5x4 meter blokhut Jackalyn nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Jackalyn Blokhut Jackalyn 500 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm   |   Met Dubbel Glas   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen Op voorraad
€ 4.600,50 Per stuk incl. BTW