EPDM Folie

Bij Gadero leveren we nu ook hoogwaardig EPDM rubberfolie voor daken van overkappingen, veranda's en blokhutten met platte of lichthellende daken. EPDM folie is een hoogwaardige dakbedekking die UV-werend, zeer duurzaam en flexibel is. Bij ons kunt u kiezen uit kant en klare EPDM dakfolie van Wovar in vaste afmetingen of onze maatwerk service van EPDM rubberfolie van 1 mm dikte. Bestel altijd 10% extra mee. Wij bezorgen zowel Wovar EPDM dakfolie pakketten als rubberfolie op maat met lijm en dakdoorvoer desgewenst binnen 48 uur bij u thuis in Nederland. Koop ook bijvoorbeeld uw Lariks Douglas constructiehout bij Gadero voor een overkapping of veranda. Wij bezorgen overal in Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Servicegaranties. Let op: de actuele levertijd van EPDM folie bedraagd momenteel ca. 6 weken.

EPDM folie plaatsen

Wij leveren hoogwaardig EPDM folie voor uw terrasoverkapping, veranda, carport of tuinhuis. Wij adviseren u om EPDM op underlayment platen aan te brengen en niet direct op uw dakbeschot. Maak een luchtlaag van panlatten op uw dakbeschot. Daarbovenop brengt u uw plaatmateriaal laag van Underlayment of Fins vuren platen aan. Op de dakranden monteert u rondom een mastiekrib. Vervolgens rolt u uw folie uit over uw dak en zorgt ervoor dat u overal 10% extra heeft. U rolt daarna de helft op en begint vanuit het midden het eerste deel weer terug uit te rollen. Gebruik onze 5 liter emmers lijm met een blokkwast. Deze Epdmlijm droogt in 30 minuten, dus zit niet meteen vast, zo heeft u nog de tijd om enige correctie aan te brengen. Eindig met een daktrim rondom uw dakranden. Schroef deze met waterdichte schroef vast.

Lees ook onze klustip zelf overkappingen met plat dak bouwen van lariks douglas voor meer informatie over het monteren van EPDM folie. 

Wanneer de folie op het dak ligt is het dak waterdicht. Daarna is het tijd om een goede dakgoot te monteren, zodat het hemelwater afgevoerd kan worden. Dit is van belang, omdat het regenwater anders op uw overkapping blijft liggen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode