Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Pipowagen 600 x 237 x 326 cm Pipowagen met veranda Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE2649
Kant- en klaar bouwpakket
Bepaal zelf locatie van deur/ramen
40x0175N_Johnny_P01
houten_pipowagen_600_237_326_cm_met_veranda
circuswagen_met_boogdak
houten_pipowagen_zigeunerwagen
pipowagen_ingericht
pipowagen_johnny
pipowagen_met_bed_en_inrichting
pipowagen_onderstel_wielen
plattegrond_pipowagen_johnny
Per stuk,vanaf

5.229,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.743,07 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 124,40 per maandInstallments-SprayPay
7 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
600 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
325 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Dakbedekking plat dak
5.229,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Bepaal zelf locatie van deur/ramen (met dubbel glas geleverd)

 • Zonder vergunning te plaatsen op de meeste locaties

 • Met eenvoudige houten trapje (voor luxe trap zie extra opties) en ruime 120 cm diepe veranda

 • Inclusief 3 grote ramen

 • Exclusief metalen onderconstructie, wielen en dakleer

 • Wielen niet echt verrijdbaar en apart bij bestellen

Specificaties

Gewicht
965 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
240 cm
Diepte
600 cm
Hoogte
325 cm

Houten Pipowagen 600 x 237 x 326 cm Pipowagen met veranda Wanddikte 19 mm

Houten Pipowagen

Deze zeer complete houten pipowagen van 600 x 237 x 326 cm is hier kant en klaar als bouwpakket te koop voor een aantrekkelijke prijs. U kunt zelf de locatie van zowel de ramen als de deur bepalen. Dit komt door het unieke paneelsysteem waarbij deuren en ramen op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden. Zie de voorbeelden in de product afbeeldingen. Deze in het oog springende houten circuswagen van 14,2m2 is zeer ruim en daardoor ideaal in te richting als vakantiehuisje, atelier, kantoor, festivalkraam, loket of werkruimte.

 • Hout geschaafd Ja

 • Afmetingen 237x600

 • Funderingsmaat 237x600

 • Nokhoogte 326

 • Ramen 3 (70x81)

 • Deuren 1 (88x185)

 • Beglazing Dubbelglas

 • Daksoort Boogdak

 • Inhoud 46,3

 • Oppervlakte (m²) 14,2

 • Gespiegeld op te bouwen? Ja

Schaftkeet / circuswagen van hout kopen

Deze houten pipowagen van ruim 6x2,37 meter, ook wel schaftkeet of zigeunerwagen genoemd, heeft een fraaie, nostalgische uitstraling en is bovendien multifunctioneel. Zo kunt u deze houten pipowagen kopen als mobiele kantoor (bouwkeet) voor uw bedrijf, als vakantiebungalow of bed en breakfast slaapplaats. Ook als tijdelijk onderkomen of als kantoor / werkruimte toe te passen. Deze houten wagen is in veel gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Check dit wel even bij uw gemeente. Koop de wielenset erbij. Vergeet ook niet uw circuswagen te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhutbeits.

Dakbedekking pipowagen

Deze houten Pipowagen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u verschillende duurzame vormen van dakbedekking meebestellen (tegen meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren. Ons dringende advies is om alle flapjes vast te zetten met kit. Zo blijft de dakbedekking mooi. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen).

Zigeunerwagen bouwpakket

Deze zogenaamde bouwkeet wordt bij houthandel Gadero standaard geleverd inclusief standaard trap (ook luxe verandatrap bij te bestellen), deurbeslag met 2 sleutels en raambeslag. Let op: Exclusief nostalgische designwielen. Deze kunt u los bijbestellen. U kunt hier niet echt mee rijden! De hoogte van de bijgeleverde trap is afhankelijk van de hoogte waarop u het onderstel zet. De houtdikte van deze authentieke, moderne pipowagen van hout is 19 mm. Deze houten keet wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, tekening en dubbel glas. Het pakket bestaat uit alle wandpanelen, los dak- en vloerhout. Deze pipowagen wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot en 2 sleutels. Zo is uw pipowagen veilig afgesloten. Dakleer dient u zelf nog mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Plaats deze verplaatsbare woonwagen accommodatie op een waterpas ondergrond. Deze houten wagen wordt in blank hout geleverd, wij adviseren deze te schilderen voor een langere levensduur.

Wordt geleverd met 3 ramen van 70x81 cm met dubbel glas. De oppervlakte is circa 14,2m2, groot genoeg als slaapverblijf of vakantieaccommodatie van hout.

Ramen 3x (70x81) Deuren (enkele deur) 1x (88x185) Pipowagen plaatsen?

Dit houten verblijf is in veel gevallen vergunningsvrij. Let op de wielenset maakt deze houten woning niet verrijdbaar. Dat maakt deze houten pipowagen populair bij eigenaren op vakantieparken en camping. Zorg voor een waterpas ondergrond. Ondanks de heldere opbouwtekening is enige kluservaring vereist, zie Gadero TV aflevering 147 circuswagen bouwen.

Maak van deze prachtige zigeunerwagen een vakantiehuisje, houten woning, speelhuis of werkruimte. Neem contact op voor korting bij afname meer dan 1 stuks. Een "mobiel" vakantieverblijf, ideaal voor verhuur zonder vergunning voor het plaatsen van gebouwen.

Verder kijken? Bekijk dan blokhut 6x3 meter. Deze circuswagen is ook verkrijgbaar met veranda, de ruimte is dan iets kleiner. Bekijk hier ook meer houten (vakantie)woningen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.

U kunt hier houten circuswagens kopen onder gunstige Thuiswinkel.org Servicegaranties.