Logo Gadero
inspiratieservice

Rhombus schutting

Rhombus is vooral bekend als gevelbekleding, maar deze latten zijn ook zeer geschikt voor het maken van een moderne schutting. Het bijzondere profiel van rhombus geeft uw schutting een luxe uitstraling. De vorm van rhombus zorgt er bovendien voor dat uw tuinscherm maar minimale doorkijk heeft. Perfect dus als u design en privacy wilt combineren. Bij Gadero hebben we zowel tuinschermen als losse rhombus planken waar u zelf een schutting mee maakt. Tevens kunt u met de populaire Deens rabat planken een dichte wand maken. Bekijk ons aanbod aan zowel hardhouten als naaldhout profielen en maak uw bestelling compleet met schuttingpalen en tuinschroeven.

Hoewel rhombus vooral toegepast wordt op gevels, kunt u er ook een hele gave schutting mee maken. Deze parallel vormige profielen zorgen ervoor dat uw schutting een echte design uitstraling krijgt. Rhombus profielen zijn er in veel houtsoorten, waaronder padouk hardhout, siberisch lariks en thermisch gemodificeerd grenen. Rhombus profielen zijn veelzijdig te gebruiken, zo kiest u zelf of u deze planken horizontaal of verticaal plaats. Een verticale schutting is echt een trend op dit moment. Zo lijkt uw tuin optisch groter en is het moeilijker om over de schutting heen te klimmen. Geen zin om zelf met planken aan de slag te gaan? Dan behoort een kant-en-klaar tuinscherm van rhombus profielen ook tot de mogelijkheden.

Maak uw schutting met Gadero hout

Bij Gadero vindt u alles om uw schutting af te maken. Bekijk ons assortiment aan hardhouten schuttingpalen en andere benodigdheden voor uw schutting. Hoe u een schutting van Rhombus profielen maakt? Dat ziet u in de onderstaande aflevering van Gadero TV. 

Rhombus schutting inspiratie