Logo Gadero
service

Veranda hek

Met een veranda hek maakt u uw overkapping of veranda helemaal compleet. Daarnaast zorgt de toevoeging van een houten balustrade voor extra veiligheid. Gadero heeft verschillende hoge kwaliteit verandahekken in het assortiment. Meerdere hekken zijn op maat te maken, zodat u ze altijd aan uw veranda kunt toevoegen. Kies voor een hek met rechte spijlen of kruishekken. Er is altijd een kant en klaar hek wat bij uw veranda past. Wij bieden ook bijpassende Lariks Douglas erfpoorten.

Veilig

Om een balustrade veilig te maken, dient deze wel goed gemonteerd zijn. Voor een stevig verandahek kiest u uit robuuste vierkante palen. Bevestig deze met vlakke paalvoet en kies voor degelijk bevestigingsmateriaal. Maak uw overkapping of veranda van Lariks Douglas hout compleet met palen, balken, planken en ijzerwaren van Gadero. Let op: deze hekken zijn niet geschikt voor bouwkundige balkon constructies.

Tips

Om de levensduur van uw veranda hek te verlengen raden wij aan om deze enkele centimeters boven uw terras te plaatsen. Dit zorgt er ook voor dat het hekwerk schoner blijft en dat u uw terras makkelijker kunt reinigen.