Logo Gadero
service

Vloeren

Zoekt u lamelparket van hoogwaardig eiken hout, een onderhoudsvrije PVC vloer, visgraat laminaat of goedkoop kwaliteits laminaat? Zie onze topkwaliteit vloeren van merken als Quick Step, Floer, Meister, mFLOR en Elephant voor de laagste prijs. Ontdek onze fraaie eiken houten parketvloeren voor binnen, kwalitatief hoogwaardige laminaat planken en ijzersterke PVC stroken. Kies bijvoorbeeld een -Nederlands geproduceerde- parketvloer met verschillende afwerkingen of de aanbieding onbehandelde eiken planken. U kunt kiezen uit behandeld en bewerkt parket als gerookt, geborsteld, verouderd of naturel en wit geoliede vloeren. Of stel uw eigen vloer samen met ons eigen, in Nederland geproduceerde, parket op maat.

Eenvoudig zelf te leggen!

Al onze eiken parket multiplanken, laminaat vloeren en click PVC of Vinyl stroken zijn eenvoudig te bevestigen en geschikt voor vloerverwarming. Het assortiment laminaat bestaat enkel uit A-merk kwaliteits laminaat met gebruiksklasse 32 of hoger, uiteraard tegen scherpe prijzen. Bent u opzoek naar een onderhoudsvrije vloer met de uitstraling van echt parket? Bekijk dan eens ons populaire assortiment PVC vloeren. Bij Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het bestelde aantal vierkante meters, Gratis Thuisbezorgd!

Legtips en instructies vloeren

Bij het leggen van onze vloeren is het belangrijk de leginstructies op de verpakking goed te lezen! We hebben uitgebreide leginstructies voor onze parket en laminaat vloeren beschikbaar. Hier vindt u alvast enkele belangrijke legtips op een rij:

 • Let voordat u parket of laminaat vloerplanken bestelt op de dikte (dus hoogte). Mogelijk zijn de vloerdelen te dik voor uw deuren en plinten. U kunt dit eventueel oplossen door deuren en plinten in te korten.

 • De klik parketplanken bij voorkeur zwevend monteren zonder lijm, met de spanveren rondom vangt u eventuele werking van de vloer op tussen de vloer en muren.

 • De dikkere massieve planken zijn minder geschikt in combinatie met een vloerverwarming.

 • Zorg voor een uiterst vlakke ondergrond met egalisatie korrels/cement of vloerfolie. Zeker bij PVC vloeren is een egale ondervloer een must!

 • Olie onze onbehandelde parket lamellen na het leggen om een beschermende laag te creeren. Gebruik de transparante Woca Masterolie om de originele kleur te behouden.

 • Leg de vloer planken in de legrichting waar u de langste banen kunt maken. Zo zorgt u optisch voor het meest ruime effect.

 • Begin aan de muurzijde die het meest in het zicht is (daar wilt u immers alleen hele vloerdelen zien).

 • Leg de laminaat en pvc vloeren 24 uur voor het leggen in de ruimte waar u ze gaat leggen om te wennen aan de kamertemperatuur. Bij eiken houten parketvloeren 48 uur aanhouden. Lees ook onze blog voor meer informatie over het belang van het laten acclimatiseren van vloeren

 • Onze kliksysteem-vloerplanken zijn alleen geschikt voor binnen gebruik.

 • Zorg altijd voor het juiste materiaal en volg altijd de leginstructies op de website en op de verpakking van de vloerdelen. Zo bent u verzekerd van de gegeven fabrieksgarantie. 

 • Zorg bij het leggen van uw vloer voor afstandhouders tussen de muur en vloer, een slagijzer en een stootblok. U vindt deze artikelen in de Laminaat & Parket Installatie Legset.

A-merken tegen bodemprijzen

Wilt u een budget parket vloer kopen? Een kwalitatief goed eiken hout laminaat vloerdelen? Of toch een onderhoudsarme verlijmd PVC vloer? U kunt alle typen vloerdelen van topkwaliteit merken als Quick step, Meister, Floer en mFLOR voor de beste prijs van Nederland kopen bij vloerenwinkel Gadero. Jarenlange garanties en gratis thuis geleverd, binnen enkele dagen.

Ook bieden we u verschillende leginstructies aan voor parket en laminaat! We maken het leggen nog makkelijker voor u door onze legservice aan te bieden. De Gadero vloerspecialisten hebben jarenlang praktijk ervaring in het leggen van verscheidene soorten vloeren. Onze vakkundige parketteurs kunnen ook ondervloer leggen voor zwevende vloeren, ondergrond egaliseren voor verlijmde vloeren en/of afwerken met bijvoorbeeld plinten. 

PCV visgraat vloer eikenhout wit

Krasbestendige Laminaat Vloeren

Ook bieden wij verschillende voordelige laminaat vloeren van hoogwaardige kwaliteit aan. Bekijk de trendy wit en grijs laminaat designs in het White & Grey wash laminaat assortiment. Deze witgrijze laminaat vloerdelen met licht eiken looks zijn zeer duurzaam gebouwd. Zo is het natuurlijk eiken laminaat bijvoorbeeld voorzien van verschillende beschermingslagen, zoals de vloeren collectie van Floer en Quick Step. Deze licht eiken laminaat vloerdelen van A-kwaliteit vloeren merken zijn zeer goed beschermd zijn tegen water, vuil en slijtage.

Liever een natuurlijke hout kleur laminaat? Bekijk ons Eiken Hout laminaat. Deze vloeren collecties hebben verscheidene licht eiken designs. Deze laminaat vloeren zijn bijna identiek aan parketvloeren, dankzij de natuurlijk eiken ontwerpen. Waardoor de laminaat vloeren tijdloos mee kunnen gaan. Wist u dat er ook luxe laminaat Tegels beschikbaar zijn? Ook leveren we binnen licht eiken laminaat de populaire visgraat variant.

IJzersterke PVC vloeren

Zoekt u een vloer die weinig tot geen onderhoud vraagt en eenvoudig is te reinigen? Bekijk dan onze PVC stroken. Deze PVC stroken zijn zowel Verlijmd als met een doe het zelf Click verbinding beschikbaar. Ontdek ons trendy Walvisgraat Orka, dit is een grootformaat visgraat vloer die niet glimt in eiken look.

Natuurlijke Eiken Houten Vloeren (parket)

Zoekt u een levendige eiken houten vloer met natuurlijke noesten en scheuren? Bekijk onze Rustieke Parket vloeren van echt hout. Legt u de parket vloer liever in een visgraat verband? Wij hebben zowel standaard als reuze Visgraat vloeren in ons assortiment. De onderste laag van deze extra grote visgraat houten vloeren zijn kruislings verlijmd, waardoor de houten vloeren stabieler worden en beter warmte kunnen doorlaten. Zo goed dat de XL visgraat parketvloeren geschikt zijn voor vloerverwarming! 

Naast deze parket soorten is er nog het innovatieve Meister Lindura parket. Door de Woodpowder techniek wordt er bij dit eiken lamelparket minder hout gebruikt en dus grondstof besparend geproduceerd. Gadero heeft een budget parket vloeren collectie voor de mensen die een houten vloeren willen kopen voor een scherpe prijs. Deze voordelige parketvloeren zijn van hoge kwaliteit. De massief parket vloeren hebben een authentieke boerderij uitstraling. Deze karakteristieke houten vloeren bezitten mes- en groef verbindingen, waardoor u de vloer zelfstandig kan leggen. 

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Zoekt u een onderhoudsvrije eiken visgraat vloer? Ontdek Eiken Visgraat PVC vloeren bij Gadero. Met bekende merken als mFLOR en Floer hebben we een ruim assortiment met keuze in witte, grijze of bruine vloeren. De populaire collecties Parva Parquet en Parva Plus van mFLOR leveren we net als alle andere Parket Laminaat en PVC vloeren gratis bij u aan huis!

Buitenvloer

Naast binnenvloeren verkopen wij Gadero ook buitenvloeren. Van goedkope betontegels tot luxe keramische terrastegels. Of ga voor echt hout. Wij zijn de grootste houthandel van Nederland in 1001 soorten en maten vlonderplanken. Heeft u liever kunststof wat niet vergrijsd? Bekijk dan onze composiet terrasplanken van gerenommeerde merken als Felixwood, Megawood en Easydeck.

Meest gestelde vragen over vloeren