Logo Gadero
inspiratieservice

Abbeystones

In deze categorie vindt u al onze Abbeystones van Excluton. Met Abbeystones legt uw terras en tuinpad aan, maar een oprit is ook mogelijk. Kies dan wel voor 6 cm dikte.  Abbeystones zijn leverbaar in verschillende maten en in wildverband. Een wildverband is een mix van verschillende afmetingen getrommelde Abbeystones. Al deze Abbeystones stenen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. 

Abbeystones is een lijn getrommelde stenen van het merk Excluton. Excluton Abbeystones worden gemaakt in verschillende dikten en kleuren en behoren al jaren tot de meeste verkochte stenen van Nederland. Deze getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in 5cm dikte, 6cm dikte en 7cm dikte. De 5cm dikke Abbeystones zijn geschikt voor een terras, een looppad of ter decoratie. De 6 en 7 cm dikkte stenen en waaltjes zijn niet alleen geschikt als terrassteen maar kunnen ook gebruikt worden voor het bestraten van een oprit bij uw woning. Wilt u nou weten in wat voor patroon u deze stenen moet leggen? Lees dan ons artikel over de verschillende legpatronen door.

Wat is de levertijd?

Bij sierbestratinghandel Gadero besteld u envoudig uw abbeystones samen met de nodige toebehoren zoals opsluitbanden, watergoten, zand en andere materialen. Wij leveren alle Abbeystones binnen 2 tot 7 werkdagen aan huis. 

Bent u op zoek naar een ongetrommelde steen met strakke randen? Maak dan een keuze uit onze strakke tuinbestrating of strakke opritbestrating.

Heeft u geen keuze kunnen maken binnen het segment abbeystones, kijk dan eens naar onze terrastegels. Bij ons vindt u een ruim assoritment aan keramische tegels en betontegels zonder en met coating. In de categorie keramische terrastegels zijn vooral de Geoceramica terrastegels van het merk MBI erg populair vanwege de combinatie tussen de kwaliteit van keramiek en de voordelen van beton. Onder de betontegels doet de Excluton 60Plus Soft Comfort lijn het erg goed vanwege de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.