Abbeystones

Handige tips over Abbeystones

Abbeystones

abbeystones leggen tips De zogenaamde abbeystones zijn sinds 2004 verkrijgbaar in Nederland. Deze multifunctionele stenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie 5 en 6 cm dikte abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u deze populaire stenen ook in wildverband bestellen via onze online shop. Populaire kleuren binnen dit product zijn antraciet, rood genuanceerd, grijs en room. 

Onze abbeystones zijn getrommeld, zo krijgen deze stenen een verouderde look. Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen oplsuitbanden en zand mee. Tot slot kunnen wij tevens uw schutting of bijvoorbeeld een overkapping van hout meeleveren bij uw abbeystones terras.

Let op, voor de oprit raden wij aan uitsluitend onze 6 cm dikte abbeystones gebruiken. Bij opritten waar met zware voertuigen wordt gereden adviseren we geen abbeystones te gebruiken.

Wij hebben de beste prijzen en snelste levertijden voor Excluton en Gardenlux abbeystones, ook wildverband pakketten.

Niet meer uit het hedendaagse straatbeeld weg te slaan zijn de zogenaamde abbey stones. Het formaat is door betonfabriek Excluton uit Druten enkele jaren geleden ontwikkeld en op de markt gebracht.

Afmetingen abbeystones

Het formaat zit tussen een steen en een tegel in zou je kunnen zeggen. De abbeystones zijn te verkrijgen in de volgende formaten: 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 5 cm, 20 x 30 x 6 cm, 30 x 40 x 6 cm. Deze moderne rechthoekige vorm van sierbestrating is ook te verkrijgen in speels wildverband (verschillende groottes) in 5 cm en 6 cm dikte. Eveneens zijn er kleinere formaten verkrijgbaar, de zogenaamde koppelstones: 10 x 10 x 6 cm, 14 x 14 x 6 cm, 21 x 14 x 6 cm.

Toepassingen

De rechthoekige abbeystones en koppelstones zijn een zeer populaire vorm van sierbestrating. De klinkers zijn getrommeld wat zorgt voor een verouderd effect. Deze onderhoudsvriendelijke bestrating is ideaal om verschillende kleuren in uw tuin aan te brengen. Met de 6 cm dikke betonnen klinkers kunt u zowel een leuk terras als een kleurrijke oprit aanleggen. Voor opritten met zwaar verkeer raden we abbeystenen af. 

Soorten

De abbeystones zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren zoals zwart, grijs/zwart, rood genuanceerd, indian summer, avondzon, room, sierra, toscaans en dark bronze. Kies uit halfsteens verband of wildverband. 

Terras met overkapping maken

Combineer uw abbeystones terras desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda van houthandel Gadero. Ook voor achter in de tuin hebben wij ruime keuzen in tuinhuisjes met overkapping plat dak of tuinhuisjes met overkapping punt dak.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode