Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

Productnummer: EX70309 Geschikt voor onder waterkraan   |   Aan te sluiten op 75 mm buis

€ 39,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

  • Aan te sluiten op standaard 75 mm rioolbuis

Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

Deze Ultra drain afvoerput 20,2 x 20,2 x 21,3 cm met stalen rooster en een onder en zij uitlaat is geschikt voor plaatsing onder een waterkraan. Met de bijgeleverde deksel sluit u de andere afvoer af. De afvoerput bevat een bezink-emmertje om te voorkomen dat de rioolbuis dicht slibt met zand en straatvuil. Deze terrasput is aan te sluiten op een standaard 75 mm rioolbuis. 

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met o.a. veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. 

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Geachte mevrouw/ meneer, Kunt u ook zeggen of het mogelijk is om het afvoerputje aan te sluiten op de Ultra watergoot, en de onderaansluiting te gebruiken voor de afvoer en aansluiting op de hemelwaterafvoerbuis? Hartelijk dank en groet, Joop Zuidema

Het antwoord op beide vragen is: ja.
 
Ultradrain watergoot sluit je met een verloopstuk aan op de afvoerput.
 
De afvoerput kun je met een verloopstuk aansluiten op de riolering of hemelwateropvang. Hier is de maat van het verloopstuk echter vaak niet het Ultradrain verloopstuk: voor dit verloopstuk moet je waarschijnlijk naar een bouwmarkt.
 
 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm Ultra drain afvoerput 20,2 x 20,2 x 21,3 cm met stalen rooster Geschikt voor onder waterkraan   |   Aan te sluiten op 75 mm buis
€ 39,95 per stuk incl. btw