Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

Productnummer: EX70309 Geschikt voor onder waterkraan   |   Aan te sluiten op 75 mm buis

€ 47,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

  • Aan te sluiten op standaard 75 mm rioolbuis
  • Gratis verzending (alleen icm Ultra Drain watergoot)

Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm

Deze Ultra Drain afvoerput 20,2 x 20,2 x 21,3 cm met stalen rooster en een onder en zij uitlaat is geschikt voor plaatsing onder een waterkraan. Met de bijgeleverde deksel sluit u de andere afvoer af. De afvoerput bevat een bezink-emmertje om te voorkomen dat de rioolbuis dichtslibt met zand en straatvuil. Deze terrasput is aan te sluiten op een standaard 75mm rioolbuis. 

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Regenwater op een stijlvolle manier afvoeren

De Ultra Drain serie van Excluton biedt een breed assortiment met o.a. veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingsstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwaterafvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

Gratis levering!

Gratis levering als u ook de Ultra Drain watergoot meebestelt. Bij Gadero vindt u een ruim assortiment sierbestrating, zoals betontegels, keramische tegels, grind/split en alle benodigde toebehoren. Bestel en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Geachte mevrouw/ meneer, Kunt u ook zeggen of het mogelijk is om het afvoerputje aan te sluiten op de Ultra watergoot, en de onderaansluiting te gebruiken voor de afvoer en aansluiting op de hemelwaterafvoerbuis? Hartelijk dank en groet, Joop Zuidema

Het antwoord op beide vragen is: ja.
 
Ultradrain watergoot sluit je met een verloopstuk aan op de afvoerput.
 
De afvoerput kun je met een verloopstuk aansluiten op de riolering of hemelwateropvang. Hier is de maat van het verloopstuk echter vaak niet het Ultradrain verloopstuk: voor dit verloopstuk moet je waarschijnlijk naar een bouwmarkt.
 
 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm Ultra drain afvoerput 20.2 x 20.2 x 21.3 cm Geschikt voor onder waterkraan   |   Aan te sluiten op 75 mm buis Op voorraad
€ 47,95 Per stuk incl. BTW