Wilt u een houten buitenverblijf omtoveren tot werkplek? Wij hebben diverse blokhutten die u als tuinkantoor kunt gebruiken. Deze houten kantoren hebben veel glas en dikke wanden. Zorg wel altijd voor een goede ventilatie en degelijke fundering van beton, keramiek terrastegels of vlonderplanken. Wij bezorgen deze thuiskantoor blokhutten overal in Nederland en België. Zoekt u toch een iets ander model? Bekijk hier ons complete assortiment houten blokhutten of verdiep u eens in een aluminium tuinkamer. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw tuinkantoor compleet zelf samen te stellen! Gebruik daarvoor onze blokhut rekentool.

Deze extra grote blokhutten kunt u niet alleen als kantoor gebruiken, maar ook gebruiken als studio, mantelzorgwoning of werkplaats. Deze prefab tuinhuizen zijn reeds op maat gezaagd en ingekeept. 

Bestel altijd meerdere ventilatieroosters mee, dit zorgt voor frisse lucht in uw tuinkantoor. Plaats één onderin en de andere aan de overzijde bovenin. Denkt u na over een eigen tuinkantoor? Lees dan ook onze 4 tips voor het bouwen van een tuinkantoor.

Wist u dat... wanden van 70 mm dikte blokhutprofielen al zorgen voor een behoorlijke isolatie, zeker als u zorgt voor een geisoleerde betonvloer en isolamateriaal op het dak. 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode