Logo Gadero
service

Tuinkantoor

Wilt u een houten buitenverblijf omtoveren tot werkplek? Tover uw tuin om tot werkplek met een Tiny Office. Wij hebben diverse blokhutten die u ook als tuinkantoor kunt gebruiken. Deze houten kantoren hebben veel glas en dikke wanden. Zorg wel altijd voor een goede ventilatie en degelijke fundering van beton, keramiek terrastegels of vlonderplanken. Wij bezorgen deze thuiskantoor blokhutten overal in Nederland en België.

Zoekt u toch een iets ander model? Bekijk hier ons complete assortiment houten blokhutten of verdiep u eens in een aluminium tuinkamer. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw tuinkantoor compleet zelf samen te stellen!

Tuinkantoor

Deze extra grote blokhutten kunt u niet alleen als kantoor gebruiken, maar ook gebruiken als studio, mantelzorgwoning of werkplaats. Deze prefab tuinhuizen zijn reeds op maat gezaagd en ingekeept. Bestel altijd meerdere ventilatieroosters mee, dit zorgt voor frisse lucht in uw tuinkantoor. Plaats één onderin en de andere aan de overzijde bovenin. Denkt u na over een eigen tuinkantoor? Lees dan ook onze 4 tips voor het bouwen van een tuinkantoor.

tuinhuis elin 3d

Tiny Office in de tuin

Nu thuiswerken steeds meer de norm is, bent u wel toe aan een rustige plek om te werken. Heeft u in huis geen ruimte over en is er ook maar beperkte oppervlakte beschikbaar in de tuin? Kies dan voor een Tiny Office. Niet alleen Tiny houses zijn een trend, ook Tiny Offices maken hun opwachting. Met een compacte werkruimte in de tuin kunt u geconcentreerd aan het werk en heeft u geen last van andere huisgenoten. Bovendien maakt een mini-kantoortje het makkelijker om de grens tussen werk en privé duidelijker te bewaken. Bijkomend voordeel is dat u voor deze tuinkantoren geen vergunning hoeft aan te vragen. Twijfelt u hier nog over? Wij leggen in onze blog precies uit wanneer u een vergunning voor een tuinkantoor nodig heeft.  

Wist u dat... wanden van 70 mm dikte blokhutprofielen al zorgen voor een behoorlijke isolatie, zeker als u zorgt voor een geïsoleerde betonvloer en isolatiemateriaal op het dak. 

Zoekt u binnen uw kantoorgebouw een afgesloten, rustige werkplek? Ontdek dan het gemak van een tuinkas kopen en gebruiken als kantoorkas.

Meest gestelde vragen over blokhutten