Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11478   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren

€ 12.966,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Pakaantal
Meerprijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Behandelen met Beits op locatie
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 12.966,25 Standaardproduct Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm

  • Met bovenverdieping
  • Dubbel Glas
  • Inclusief houten vloer + fundering
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief Dakbedekking

Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm

Blokht Big Llanes is de grote broer van Blokhut Llanes en is met 590 cm breed exact 100 cm breder dan zijn kleine broertje. Net als Llanes biedt Big Llanes 4 verschillende kamers die pefect dienen als vakantiehuis, mantelzorghuis of als ruim tuinkantoor. Door de extra ruime afmeting biedt Blokhut Llanes net iets meer ruimte in de grote voorkamer, grote achterkamer en extra kamer op de bovenverdieping. Big Llanes is met zijn ruime afmetingen, indeling met 3 aparte kamers beneden, 1 kamer op een bovenverdieping en dikke wand van 44mm perfect als houten woning. Blokhut Big Llanes is 590 cm breed, 530 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 358 cm. 

Blokhut Big Llanes is naast zijn kleine broer Llanes een varriant op het ontwerp van de populaire Blokhut Berlijn. Enkel de indeling met zijramen en enkele dichte deuren in de woning is iets anders ingedeeld, waardoor Blokhut Big Llanes praktischer gebruikt kan worden als houten vakantiewoning. Daarnaast wordt Blokhut Big Llanes standaard geleverd met Aquapan Antraciet (lichtgewicht platen) voor een hoogwaardige afwerking voor het zadeldak.

Blokhut Big Llanes met zadeldak biedt met zijn bovenverdieping en 3 aparte kamers kamers op de benedenverdieping vollop mogelijkheden als houten vakantiewoning, mantelzorgwoning of tuinkantoor. Aan de voorkant van Blokhut Big Llanes bevindt zich een luifel die nog eens 70 cm extra diepte geeft. Onder de ca. 70 cm diepe luifel kunt u een tuinbank plaatsen, zodat u heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten. De totale diepte van deze houten vakantiewoning komt daarmee op ca. 600 cm. Deze houten woning Big Llanes valt onder de ca. 45 mm wanddikte blokhut modellen.

Blokhut Big Llanes beschikt over een dubbele deur aan de voorkant met glas waarmee u in de voorkamer komt. De voorkamer is ca. 590 x 341 cm. In de royale voorkamer bevinden zich twee vaste ramen, een aan de voorkant en een aan de zijkant. De dubbele deur en twee ramen zorgen voor veel lichtinval in de voorkamer. Via twee enkel dichte deuren bereikt u twee aparte achterkamers. De grootste achterkamer is ca. 374 x 210 cm en de kleine achterkamer is ca. 183 x 210 cm. Beide kamers beschikken over een vast raam voor lichtinval. Via een houten trap vanuit de voorkamer bereikt u via een open luik de bovenverdieping die met zijn afmetingen van ca. 590 x 210 cm ruimte biedt voor bijvoorbeeld een bed. Aan de achterkant van de bovenverdieping bevindt zich nog een klein vast raam, wat zorg voor lichtinval. Kortom, blokhut Big Llanes biedt met zijn unieke indeling vollop mogelijkheden en biedt ten opzicht van zijn kleine broetje Blokhut Llanes net wat meer ruimte voor grote meubelen en bedden.

Blokhut Big Llanes - wanddikte 44 mm en dubbel glas

Tuinhuis Big Llanes beschikt aan de voorkant over een dubbele deur. Blokhut Big Llanes is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 44 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Big Llanes een ruime doorgang voor al uw grote meubelen. Blokhut Big Llanes wordt geleverd met een groot vast raam aan de voorkant, een vast raam aan de zijkant, twee vaste ramen aan de zijkant in de achterkamers een klein vast raam op de bovenverdieping. De dubbele deur en 5 vaste ramen worden standaard geleverd met dubbel glas en losse roedes. 

Blokhut Big Llanes is daarnaast ook gespiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja Afmetingen 590x530 cm + Luifel 70 cm Funderingsmaat 570x510 cm Nokhoogte 358 cm Ramen 5 vast Deuren 1 dubbel (162x186) 2 enkel (92x186) Beglazing Dubbel Glas Daksoort Zadeldak Dakoppervlak 40.8 m² Inhoud 87.2 m³ Oppervlakte (m²) 29.1 m² Gespiegeld op te bouwen? Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Big Llanes kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Big Llanes. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Big Llanes laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 12 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / woning Big Llanes is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (op een waterpas ondervloer van betontegels, bij voorkeur op een gestorte betonvloer) en monteer alles zuiver haaks.

Blokhut Big Llanes wordt standaard geleverd met houten vloer (19mm) en fundering voor de houten vloer. Omdat de blokhut standaard wordt opgebouwd op de meegeleverde vloer hoeft u geen extra funderingsbalken te plaatsen.

Dakbedekking

Blokhut Big Llanes wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U kunt via de extra opties diverse kleuren en type dakshingles meebestellen waaronder Recht Zwart, Beverstaart Rood of Hexagonaal Groen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Big Llanes kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Llanes is 590 cm breed, 530 cm diep en heeft een nokhoogte van 358 cm en een hoogte van ca. 243 cm aan zijkant van het dak. Aan de voorkant bevindt zich een luifel met een diepte van ca. 70 cm. De voorkamer is ca. 590 x 341 cm. In de royale voorkamer bevinden zich twee vaste ramen van 138 x 92 cm (inclusief kozijn). De enkele dichte deuren die toegang geven tot de twee achterkamers zijn 92 x 186 cm (inclusief kozijn). De grootste achterkamer is ca. 374 x 210 cm en beschikt over een vast raam van 138 x 92 cm (inclusief kozijn). De kleine achterkamer is ca. 183 x 210 cm en beschikt over een klein vast vaam van 77 x 92 cm (inclusief kozijn). Via een houten trap vanuit de voorkamer bereikt u via een open luik de bovenverdieping van ca. 590 x 210 cm. De funderingsmaat van het tuinhuis Big Llanes bedraagt 570 x 510 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 44 mm. 

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 490 x 530 cm? Kies dan voor blokhut Llanes. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 490 x 530 cm met een iets andere indeling en aparte deur aan de buitenkant voor de achterkamer? Kies dan voor blokhut Berlijn.

Bestel ca. 6x5 meter blokhut Big Llanes nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met bovenverdieping Blokhut Big Llanes Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren Op voorraad
€ 12.966,25 Per stuk incl. BTW