Blokhut Meg 595 x 400 x 249 cm Houten Buitenverblijf met berging Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11459   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wanddikte 44 mm   |   Blokhut met 2 aparte bergingen

Niet voorradig

€ 7.018,45 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Meg 595 x 400 x 249 cm Houten Buitenverblijf met berging Wanddikte 44 mm

  • Inclusief Schuifdeur
  • Gehard Dubbel Glas
  • 3 aparte ruimtes
  • Wanddikte 44 mm
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Meg 595 x 400 x 249 cm Houten Buitenverblijf met berging Wanddikte 44 mm

Op zoek naar een grote blokhut, prefab houten woning voor uw hobby, vakantiehuisje of tuinkantoor met handige berging? Dit is een moderne blokhut 6x4 meter met handige dubbele berging. Deze luxe Blokhut Meg heeft een 44 mm wanddikte en beschikt naast een royale binnenruimte van ca. 370 x 400 cm over 2 extra bergingen van 208 x 130 en 208 x 250 cm. De kleine berging is te bereiken vanuit de blokhut middels een enkel dichte deur. De tweede grote berging beschikt over een dubbele dichte deur en is vanuit buiten te bereiken. 

Aan de voorkant van deze houten blokhut / tuinkantoor bevindt zich een luxe schuifdeur en twee grote vaste ramen. Zowel de luxe schuifdeur als de twee vaste ramen worden geleverd met gehard dubbel glas. Door de grote luxe schuifdeur en twee grote vaste ramen biedt houten blokhut woning Meg extra veel lichtinval, ideaal wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een tuinkantoor of hobbykamer. 

Blokhut Meg - wanddikte 44 mm en gehard dubbel glas

Verleng het tuinseizoen met deze moderne en mulitfunctionele blokhut Meg van Scandinavisch vuren hout geschaafd. Het voordeel van Blokhut Meg met 3 kamers is dat u een ruimte heeft voor een thuiskantoor of thuisset en apart bergruimtes voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of een motor

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 595x400 cm
Funderingsmaat 578x380 cm
Nokhoogte 249 cm
Ramen 2 vast
Deuren 3 (1 schuif, 1 enkel en 1 dubbel)
Beglazing Gehard Dubbelglas
Daksoort Lessenaarsdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 25.9 m²
Inhoud 38.8 m³
Oppervlakte (m²) 16 en 4.8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Meg kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Meg. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Meg laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering blokhut Meg

Deze grote blokhut of houten woning met dubbele berging Meg is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Meg wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van standaard Dakleer, Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM of Easy-roofing .

Let op! Kiest u voor het meebestellen van dakleer? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in modern Antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van dak van houten blokhut Meg kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Meg is 595 cm breed, 400 cm diep en heeft een hoogte van 249 cm aan de voorkant en 216 cm aan de achterkant. Deze grote houten blokhut heeft een moderne en luxe schuifdeur van 260 x 198 cm (inclusief kozijn) en 2 grote vaste ramen). De royale binnenruimte is ca. 370 x 400 cm en de 2 extra bergingen zijn 208 x 130 cm en 208 x 250 cm. De enkel deur die toegang geeft tot de kleine berging is 85 x 198 cm (inclusief kozijn) en de dubbele deur voor de grote berging aan de buitenkant van tuinhuis Meg is 154 x 198 cm (inclusief kozijn) De funderingsmaat van het tuinhuis Meg bedraagt 578 x 380 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 44 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model zonder dubbele berging en meer ramen? Kies dan voor blokhut Gabriella. Wilt u dit model in met een extra berging en een dubbele grote raam, bekijk dan blokhut Flow.

Bestel 6x4 meter blokhut Meg nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! U kutn montage opvragen via www.gadero.nl/montage. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met schuifdeur inclusief gehard dubbel glas Blokhut Meg Blokhut Meg 595 x 400 x 249 cm Houten Buitenverblijf met berging Wanddikte 44 mm   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wanddikte 44 mm   |   Blokhut met 2 aparte bergingen Op voorraad
€ 7.018,45 Per stuk incl. BTW