Blokhut Minimodern 300 x 200 x 230 cm

Productnummer: DE11021 Modern Karakter   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)   |   Inclusief Dakleer (16,5 m2) 1

Tuinhuis met plat dak (bergruimte)

€ 1048,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 34,79 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
SamenstellingSluiten
  • € 1048,95StandaardproductBlokhut Minimodern 300 x 200 x 230 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Minimodern 300 x 200 x 230 cm

  • Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)
  • Inclusief Dakleer 16,5 m2
  • Veel licht in uw blokhut dankzij glas in deuren
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Minimodern 300 x 200 x 230 cm

Blokhut Minimodern van 300 x 200 x 230 cm is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Dit moderne tuinhuis heeft een afmeting van 3 meter breed bij 2 meter diep en heeft een nokhoogte van 234 cm. Het tuinhuisje valt dan ook onder de blokhut 3x2 meter categorie. De deurhoogte inclusief kozijn is ca. 199 cm. De oversteek rondom bedraagt 20 cm. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief dakleer (16,5 m2).

Maten

Deze moderne blokhut Minimodern heeft een afmeting van 300 cm breed x 200 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm en breedte is 143 cm. Dit tuinhuis met afdak wordt geleverd inclusief 16.5 m2 dakleer. Deze houten hut leveren wij inclusief enkel glas. De funderingsmaat is 290 x 190 cm. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Minimodern kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Blokhut Minimodern wordt standaard geleverd met 16,5 m2 dakleer als dakbedekking. Als extra optie kunt u duurzamere vormen van dakbedekking meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties wanneer u Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam) wilt meebestellen (meerprijs).

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in de kleur Antraciet ofwel een dakgootset in vuurverzinkt 125mm mee wilt bestellen.

Inbegrepen

Bij ons wordt blokhut Minimodern 300 cm x 200 cm geleverde inclusief dubbele deur (enkel glas) en is voorzien van beslag. Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, dakgootset en daktrimset. Bestel desgewenst ook waaltjes, abbeystones of betontegels mee. Deze blokhut Minimodern met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Minimodern laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Minimodern in een kleur? Bestel dit moderne tuinhuisje met plat dak dan onbehandeld, de levertijd is dan ook nog eens het snelst. Kies daarbij voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs (isoleergrond). Het door ons laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd, maar is eventueel ook mogelijk. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten kan natuurlijk ook? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Minimodern. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Blokhutfundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op duurzame vlonderplanken van bankirai of ipe hardhout bijvoorbeeld.

Ook kunt u uw blokhut eventueel opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Montage blokhut Minimodern

U heeft gekozen voor deze blokhut Minimodern, maar heeft geen mogelijkheid deze zelf te plaatsen. Maak dan gebruik van onze montage service. Vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt een prijs op maat voor de montage.

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Wij vinden hem helemaal top. Modern en degelijke kwaliteit. Suuska

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties Blokhut Minimodern TuindecoBlokhut Minimodern 300 x 200 x 230 cm Moderne blokhut met plat dak Modern Karakter   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)   |   Inclusief Dakleer (16,5 m2) Ruim op voorraad
€ 1048,95 per stuk incl. btw