Blokhut Minimodern 300 x 200 x 234 cm

Productnummer: DE11021 Uitstekend geschikt voor tuingereedschappen 1 productbeoordeling

€ 1018,95 € 979,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 32,50 p.m. Meer info
Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Totaal voor dit product
  • € 979,95Dit product
€ 979,95Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Blokhut Minimodern 300 x 200 x 234 cm

  • Met enkel glas en 16.5m2 dakleer
  • Scandinavisch vuren
  • Veel licht in uw blokhut dankzij glas in deuren

Blokhut Minimodern 300 x 200 x 234 cm

Blokhut Minimodern is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Dit moderne tuinhuis heeft een afmeting van 3 meter breed bij 2 meter diep en heeft een nokhoogte van 234 cm. Het tuinhuisje valt dan ook onder de blokhut 3x2 meter categorie. De deurhoogte inclusief kozijn is 195 cm. De oversteek rondom bedraagt 20 cm. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief dakleer.

Inbegrepen

Bij ons wordt blokhut Minimodern geleverd met enkel glas en 16,5m2 dakleer. Dit 300 cm x 200 cm grote tuinhuis heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking. Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset en ventilatieroosters. Bestel desgewenst ook waaltjes, abbeystones of betontegels mee.

Standaard bij blokhut Minimodern

Deze blokhut Minimodern met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Impregneren of grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Minimodern standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs steigerhout uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 3 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Minimodern in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Minimodern. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan . Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 3 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Maten

Deze moderne blokhut Minimodern heeft een afmeting van 300 cm breed x 200 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm en breedte is 143 cm. Dit tuinhuis met afdak wordt geleverd inclusief 16.5 m2 dakleer. Deze houten hut leveren wij inclusief enkel glas. De funderingsmaat is 290 x 190 cm. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Wij vinden hem helemaal top. Modern en degelijke kwaliteit. Suuska

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Modern blokhut minimodernBlokhut Minimodern 300 x 200 x 234 cm Uitstekend geschikt voor tuingereedschappen Ruim op voorraad
€ 1018,95 € 979,95 per stuk incl. btw