Blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd 350 x 350 cm x 269 cm Wanddikte 28 mm Prieel met piramidedak

Productnummer: DE12083 Standaard Geïmpregneerd   |   Ook verkrijgbaar met beverstaart of hexagonaal Dakshingles

Op voorraad (6 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.358,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Afdekkap
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 1.358,95 Standaardproduct Blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd 350 x 350 cm x 269 cm Wanddikte 28 mm Prieel met piramidedak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd 350 x 350 cm x 269 cm Wanddikte 28 mm Prieel met piramidedak

  • Standaard groen geimpregneerd, snellere levering
  • Hoekprieel van 28 mm dikke blokhutprofielen
  • Inclusief Dakshingles Recht (27m2)
  • Deels Dichte Wanden

Blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd 350 x 350 cm x 269 cm Wanddikte 28 mm Prieel met piramidedak

U zoekt een blokhut 3x3 meter of prieel voor in de hoek? Blokhut Mitch, ofwel Blokhutprieel, wordt standaard groen geïmpregneerd en met dakshingles recht geleverd. Wenst u een open houten buitenverblijf, bijvoorbeeld achter in een hoek van uw tuin? Deze prachtige blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd heeft een hoogte van 269 cm. Het oppervlakte is zo'n 11 m2 met een lengte en breedte van 350 bij 350 cm. De blokhutprieel wordt standaard geleverd met dakbedekking, 27m2 aan dakshingles in de variant recht met de kleur zwart. U kunt echter ook kiezen voor Beverstaart of Hexagonaal in diverse kleuren.

Bijzonder is dat deze blokhutprieel Mitch al geïmpregneerd is, dit zijn al bij de prijs in, net als dakshingles in de kleur zwart. Kortom met dit zeer complete, vierkante tuinprieel kunt u direct beginnen met opbouwen. Bovendien is deze geïmpregneerde blokhut direct leverbaar uit voorraad. Deze zogenaamde hoekprieel kunt u perfect in een hoek van uw tuin plaatsen.

Starterset

Voor blokhut Mitch kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhutprieel Mitch. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Mitch. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Mitch is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

De funderingsmaten zijn 330 x 330 cm.

Dakbedekking en dakgootsets blokhut Mitch

Bij dit prieel ontvangt u standaard Dakshingles Recht. Via de extra opties kunt u zonder meerprijs nog een gewenst kleur dakshingles recht kiezen waaronder zwart, rood, groen, blauw of bruin. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens nog andere varianten dakshingles in diverse kleuren meebestellen waaronder Dakshingles Beverstaart of Hexagonaal. Als afwerking van het dak kunt u een afdekkap mee bestellen met een messing bol.

Voor het afvoeren van hemelwater adviseren wij om een dakgootset mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van complete dakgootsets in bijvoorbeeld Kunststof Antraciet  of Verzinkt.

Let op! Voor de bevestiging van de dakgoot dient u een gootplank mee te bestellen. Deze vindt u bij de extra opties. 

U wilt een houten buitenverblijf in uw tuin bouwen van 3,5 bij 3,5 meter? Overweeg dan blokhutprieel Mitch van het merk Tuindeco. Bij tuinhuishandel Gadero vindt u bij de extra opties ook de zwarte kit voor dakshingles.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Standaard Geïmpregneerd Blokhutprieel Mitch Blokhutprieel Mitch Geïmpregneerd met piramidedak 350 x 350 x 269 cm Wanddikte 28 mm Standaard Geïmpregneerd   |   Ook verkrijgbaar met beverstaart of hexagonaal Dakshingles
€ 1.358,95 per stuk incl. btw