Logo Gadero
service

Dining sets tuin

Onder dinner sets voor de tuin verstaan wij tuinsets bestaande uit een tafel met bijbehorende stoelen. Binnen deze rubriek dinner sets vindt u zowel polywood kunststof, wicker en hardhouten sets. Wij leveren dinnersets bovendien snel en netjes verpakt bij u thuis. Maak uw terras compleet met een eettafel en eetafelstoelen om heerlijk buiten te dineren. Ontdek ons assortiment tafels met stoelen van topmerken als Tuindeco, Sens en Fesca. Bekijk ook de pagina loungesets indien u op zoek bent naar loungemeubelen voor in de tuin. Wij bezorging binnen 4-5 werkdagen uw dinnersets voor de tuin in heel Vlaanderen. Wij leveren altijd met BeCommerce Servicegaranties.

Met een Diningset creëert u een gezellige huiskamersfeer, maar dan in de buitenlucht. Het is overdag een gezellige hangplek voor het hele gezin en ’s avonds een gemoedelijke zitplek voor u en uw vrienden om een lekker glas wijn te drinken. Meer een type dat aan een statafel hangt? Dan is een barset de ideale keuze om de avonden door te brengen.

Uit welke materialen bestaat een Diningset?

Diningsets worden aangeboden in verschillende duurzame materialen bij Q&S Gartendeco. Het is verstandig om vooraf te bedenken hoeveel tijd u wilt steken in het onderhoud van de set.

Houten Diningset

Hout is een veel gebruikt materiaal in de tuin en voor tuinmeubelen. Houten Sets vormen hierop geen uitzondering. Hout is een materiaal wat zich moeiteloos in elke tuin laat integreren. Bovendien kan het robuuste meubilair onder dak en vrij in de tuin worden neergezet. In het laatste geval vraagt het meubilair wel meer onderhoud.

Wicker Diningset

Wicker is het meest gebruikt voor een Diningset. De wicker Diningset vindt u dan ook in vele tuinen. Vooral, omdat het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk is en bestand is tegen vrijwel elk weertype. Het hoeft enkel schoongemaakt te worden en vergt geen onderhoud. Diningsets van dit materiaal zijn veelal voorzien van zachte kussens waar u heerlijk in wegzakt, terwijl u bijvoorbeeld geniet van de ondergaande zon. De kussens dienen wel te worden opgeslagen op een droge plaats.

Aluminium Diningset

U wilt uw tuin modern en stijlvol inrichten? Dan maakt u de juiste keuze met een aluminium loungeset. Ze zijn stevig, makkelijk in onderhoud en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Regen, sneeuw of zon; elk weertype kunnen ze verdragen. Ondanks hun solide uitstraling zijn aluminium loungesets zeer licht in gewicht en kunnen ze makkelijk verplaatst worden. Het aluminium is gepoedercoat en brengt elke tuin op een hoger niveau, dankzij de chique uitstraling. Dit geldt natuurlijk ook voor elke uitbouw en tuinkamer. Aluminium hoeft alleen maar te worden schoongemaakt met een sopje van lauw water en wat zeep. Een kleine beschadiging kunt u het best meteen aanstippen met een speciale lakstift. De kussens dienen wel te worden opgeslagen op een droge plaats.

Waarom zou u kiezen voor een Diningset?

Een loungeset is een volledig op elkaar afgestemde zithoek. U hoeft niet verder te zoeken naar bijpassende meubels, maar koopt alles in één keer. Bovendien bent u in de meeste gevallen goedkoper uit in vergelijking met de aanschaf van losse meubelen.

Naast onze dinner sets bestaande uit een eettafel rond, vierkant of rechthoekig met bijbehorende eettafelstoelen bieden wij ook een ruime collectie losse stoelen en tafels voor uw terras. Dit vindt u onder de rubriek tuinmeubelen. Mis tevens onze aanbiedingen in de tuinmeubelen outlet niet.