Logo Gadero
service
Gadero TV

Gadero magazine tuininspiratie

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst02-02-2022

In deze video laat Quinten onze nieuwe magazines zien. Hierin vertelt hij over alles wat u in ons magazine kunt vinden. Heeft u inspiratie nodig voor uw tuin? Lees dan snel verder!

Gadero magazine tuininspiratie
play video

Hoe deel ik mijn tuin in?

Laat u inspireren door onze catalogus. Wij hebben meerdere magazines over verschillende tuinprojecten. Dit betreft vlonders, schuttingen, overkappingen, blokhutten, gevelbekleding en sierbestrating. Hierin worden de nieuwste trends, duurzame innovaties en inspirerende foto’s weergegeven. Bekijk de pagina Gadero catalogus voor een overzicht van alle magazines en download deze gratis.

Gaat uw voorkeur uit naar een papieren versie?

Deze zijn verkrijgbaar in onze showroom in Breukelen. Ook kunt u een groot deel van ons assortiment op deze locatie bekijken. Op het showterrein staan o.a. voorbeelden van meerdere vlonders, schuttingen, blokhutten, overkappingen, sierbestrating en binnenvloeren. Door een afspraak te maken bent u verzekerd dat een deskundige voor u klaar staat om uw project door te nemen en mee te helpen met de berekeningen. Ook is het mogelijk om een video afspraak te maken als uw voorkeur hiernaar uitgaat.

Maak hier uw afspraak!

betonpaal schie antraciet

Pinterest voor tuin inspiratie

Voor meer ideeën kunt u ook gebruik maken van onze socials waaronder Pinterest. Deze wordt dagelijk aangevuld met nieuwe trends, tips en sfeerfoto’s. Hierop vindt u o.a. borden over overkappingen, blokhutten, terrassen, tuinstijlen en nog veel meer. Ontdek onze Pinterest pagina.

Jacuzzi Garapa hardhout vlonder

Facebook en Instagram voor tuin inspiratie

Wilt u op de hoogte blijven van alle onderwerpen over tuinhout, sierbestrating en vloeren? Op ons Instagram account en Facebookpagina wordt er dagelijks gepost over verschillende onderwerpen binnen tuinhout, sierbestrating en vloeren.

Schutting opbouw

YouTube voor tuin inspiratie

Op ons YouTube kanaal Gadero TV wordt er wekelijks een nieuwe video geupload. Onze video’s bestaat uit tips, montage adviezen, product spotlights en meer. Abonneer gratis op onze YouTube kanaal en mis geen video!

Vlonder terras

Tips voor klussen in de tuin

Op onze pagina klustips leest u slimme tips voor het berekenen van de benodigde materialen en handige doe-het-zelf stappenplannen. Voor handige tips over plaatsen van schuttingen, het bouwen van vlonders en de montage van andere tuinhout klussen moet u dus ook bij Gadero zijn. Ook voor advies voor leggen van bestrating of vloeren binnen in huis. 

Meer Gadero TV afleveringen