Logo Gadero
service

Route Gadero Groningen

Houthandel Gadero vestiging Groningen is gelegen op het zogenaamde industrieterrein Driebond aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.

Gadero Groningen bezoeken? Wij hebben een showroom, proefmonsters en advies. Bezoek uitsluitend op afspraak. Klik hier voor een afspraak.

Gadero Houthandel

Euvelgunnerweg 19

9723 CT Groningen

Onze warehouse bezoeken voor het bekijken van tuinhout, (parket) vloeren en bestrating, graag altijd op afspraak. Even opgelet, wij hebben een showroom, een magazijn. Ook hebben wij van de meeste vlonderplankenrabatdelen en schuttingplanken proefmonsters liggen. Ook kunt u gratis onze brochure afhalen.

Op onderstaande afbeelding ziet u de ligging van onze locatie (rode stip). Naast Centraal Staal en naast de nieuwe Sontbrug die de sontweg verbindt met Meerstad. 

kaarten gadero groningen

Vanuit Assen / Zwolle

Vanaf Assen slaat u bij aankomst via de A28 snelweg rechtsaf de ringweg op richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de afslag 'centrum / euroborg', kies hier voor het rijvak rechtdoor. Dit klinkt onlogisch, maar is juist. Nadat u bij de stoplichten rechtdoor bent gereden kunt u meteen rechts van de weg af (Euvelgunnebrug). Neem vervolgens de rotonde rechtdoor en daarna de rotonde driekwart en vervolgens rechtsaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor hout in Groningen.

Vanaf Hoogezand / Winschoten

Neem vanaf de A7 snelweg de eerste afslag na de bekende 'joker'. Neem vervolgens de eerste rotonde na de afslag driekwart en de volgende rotonde rechtdoor. Ga vervolgens rechtdoor bij de stoplichten en daarna meteen rechtsaf. Bij het einde van de afrit weer rechtsaf en vervolgens meteen linksaf (langs het Bastion hotel). U rijdt vervolgens rechtdoor voorbij de Mercedes Garage en neem de eerste afslag op de rotonde. Vervolgens de rotonde driekwart en vervolgens rechtsaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor tuinhout, vloeren en bestrating in Groningen.

Vanuit Winsum / Delfzijl

U gaat via de oostelijke ringweg (o.a leeuwenborg) en neemt de afslag 38-Groningen richting Zuidoost en ga vervolgens rechtsaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19.

Contact

Email info@Gadero.nl of bel 050-2306151

Gadero Euvelgunner

Gadero zichtbaar vanaf de Sontbrug!