Routebeschrijving Gadero

Route Gadero Groningen

Houthandel Gadero vestiging Groningen is gelegen op het zogenaamde industrieterrein Driebond aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.

Gadero Groningen bezoeken? Even opgelet wij hebben GEEN SHOWROOM in Groningen, wel proefmonsters en advies. Bezoek uitsluitend op afspraak. Klik hier voor een afspraak

Gadero Houthandel
Euvelgunnerweg 19
9723 CT Groningen

Onze warehouse bezoeken voor het bekijken van tuinhout, (parket) vloeren en bestrating, graag altijd op afspraak. Even opgelet, wij hebben GEEN showroom, alleen een magazijn, er is een zeer beperkte kijkfunctie. Wel hebben wij van de meeste vlonderplanken, rabatdelen en schuttingplanken proefmonsters liggen. Ook kunt u gratis onze brochure afhalen. Voor onze showroom bezoekt u onze vestiging in Breukelen, ook hier bij voorkeur op afspraak.

Op onderstaande afbeelding ziet u de ligging van onze locatie (rode stip). Naast Centraal Staal en naast de nieuwe Sontbrug die de sontweg verbindt met Meerstad. 

Gadero Groningen

Vanuit Assen / Zwolle

Vanaf Assen slaat u bij aankomst via de A28 snelweg rechtsaf de ringweg op richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de afslag 'centrum / euroborg', kies hier voor het rijvak rechtdoor. Dit klinkt onlogisch, maar is juist. Nadat u bij de stoplichten rechtdoor bent gereden kunt u meteen rechts van de weg af (Euvelgunnebrug). Neem vervolgens de rotonde rechtdoor en daarna de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor hout in Groningen.

Vanaf Hoogezand / Winschoten

Neem vanaf de A7 snelweg de eerste afslag na de bekende 'joker'. Neem vervolgens de eerste rotonde na de afslag driekwart en de volgende rotonde rechtdoor. Ga vervolgens rechtdoor bij de stoplichten en daarna meteen rechtsaf. Bij het einde van de afrit weer rechtsaf en vervolgens meteen linksaf (langs het Bastion hotel). U rijdt vervolgens rechtdoor voorbij de Mercedes Garage en neem de eerste afslag op de rotonde. Vervolgens de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor tuinhout, vloeren en bestrating in Groningen.

Vanuit Winsum / Delfzijl

U gaat via de oostelijke ringweg (oa leeuwenborg) en neemt de afslag 38-Groningen richting Zuidoost en ga vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19.

Contact

Email info@Gadero.nl of bel 050-2306151

Locatie Gadero

Gadero zichtbaar vanaf de Sontbrug!

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!