Logo Gadero
inspiratieservice

Gecoate schroeven

Bent u op zoek naar een schroef die bestand is tegen looizuurhoudende houtsoorten? De speciale coating van de grijze schroeven op deze pagina zorgt ervoor dat u houten planken kunt monteren, zonder dat de schroef gaat oxideren. Houtsoorten zoals Garapa, eiken en Kapur bevatten namelijk looizuur. Deze schroeven met coating breken niet en zijn extreem sterk. Ze zijn zelfs duurzamer dan RVS A2 en RVS A4 schroeven!

De gecoate schroeven zijn niet alleen praktisch, ook zijn ze prachtig in combinatie met gekleurde tuinplanken. Een schroef met alleen maar voordelen. Gadero levert overal in Nederland en België bij u thuis.

Gecoate schroeven kopen

U vindt bij Gadero schroeven om looizuurhoudend hout te monteren. Deze schroeven met coating zijn ijzersterk en geschikt voor alle houtsoorten. U hoeft nooit meer na te denken over welke schroef u kiest voor montage. Alle schroeven beschikken over een Torx indruk. Deze indruk zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het monteren en beschading aan de schroef tegengaat. De coating voorkomt het roesten van de schroef en heeft een corrossiviteitsklasse C4, de hoogste klasse die er bestaat. Wij raden u aan om bij hardhout voor te boren, bij naaldhout is dat niet nodig. Koop onze hardhoutboortjes. Boor bij een 4mm dikte schroef met een 3mm dikke hardhoutboor voor. Een 5mm dikte schroef boort u voor met een boortje van 3.5 mm dik. 

Zijn dit niet de schroeven die u zocht? Bekijk dat ook onze andere tuinschroeven. Bekijk onderstaande video, waar wij met grijs gecoate schroeven een Bankirai schutting monteren.