Gefreesde Ronde Paal Diameter 8 cm Geïmpregneerd AANBIEDING

KOMO

Productnummer: VZ2147   |   Keteldruk geïmpregneerd   |   80, 160, 180, 250 en 300 cm

Vanaf € 2,75 per stuk incl. btw

 • Gefreesde Paal 8 cm doorsnee
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Gefreesde Ronde Paal Diameter 8 cm Geïmpregneerd AANBIEDING

  • Gekruinde kop
  • Gepunt (muv 2, 2,5 en 3 meter)
  • Keteldruk Geimpregneerd, dus geschikt voor in de grond
  • Zeer recht

  Gefreesde Ronde Paal Diameter 8 cm Geïmpregneerd AANBIEDING

  U zoekt houten palissaden van gefreesd rondhout 80 mm diameter? Deze rondhoutpaal is 8 cm doorsnee en is gefreesd. De levensduur van de 80 mm ronde paal is hierdoor aanzienlijk verlengd. Hiermee voldoet onze boompaal aan de strengste eisen ten aanzien van milieuvriendelijke verduurzaming van hout. Deze gepunte, gefreesde ronde paal is verkrijgbaar in 0,80, 1,60, 1,80 2,50 en 3 meter lengte. Let op, bij deze 80 mm diameter gefreesde palen van 2, 2,5 en 3 meter met speciale actieprijzen zijn ongepunt. Deze gefreesde palen, ook wel perkoenpalen genoemd, zijn onder hoge keteldruk geïmpregneerd. Wij raden voor plaatsen in en rond het water onze onbehandelde rondhout palen aan. Zo voorkomt u dat het Celfix impregneermiddel in het water terechtkomt. 

  Tips

  Het is aan te raden tenminste 2 palen per boom toe te passen (bij dikkere bomen 3 of 4 palen gebruiken). Met rubberen boomband kan de boom eenvoudig aan de palen worden bevestigt. Wij adviseren om de boomband met krammen vast te zetten. Dit is steviger dan met een enkele spijker. Hiermee voorkomt u het uitscheuren van het boomband. Bij het maken van een omheining voor bijvoorbeeld geiten of schapen is deze paal zeer geschikt. U plaatst de paal dan circa 90 cm in de grond en hebt zo boven de grond voldoende hoogte voor bevestiging van tuingaas.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Gefreesde Paal 8 cmGefreesde Ronde Paal Diameter 8 cm Geïmpregneerd - AANBIEDING KOMO   |   Keteldruk geïmpregneerd   |   80, 160, 180, 250 en 300 cm Ruim op voorraad
  Vanaf € 2,75 per stuk incl. btw