Logo Gadero
service

Gevelbeits

Op deze pagina vindt u de verschillende beitsen voor gevelbekleding. Let op, gevelhout zoals Western Red cedar en thermisch Ayous kunt u niet zomaar een potje verf opsmeren. Behandeling van gevelhout komt erg precies. Het is namelijk belangrijk om uw hout op de gevel te behandelen met een juiste beits om houtrot, schimmel en verkleuring te voorkomen. Dit kan in allerlei kleuren! De populairste kleuren vindt u op deze pagina. Zorg dat u uw gevelbekleding behandelt bij aangenaam weer. Verf nooit het ene merk over het andere merk heen!

In onze webshop vindt u dekkende verf van Woodstain VV van Teknos Drywood. Dit merk is zeer bekend bij de professionele bouwers en staat bekend om hoge kwaliteit, duurzaamheid en prachtige kleuren! U kunt kiezen uit transparante en dekkende kleuren. Het voordeel bij transparante kleuren is dat de structuur van het hout mooi zichtbaar blijft. Veel mensen vinden het mooi om een kleur te kiezen die zo dichtmogelijk ligt bij de originele kleur van het hout. Hoe donkerder de kleur, hoe sterker de UV-bescherming. Teknos Drywood Woodstain is zeer geschikt voor Siberisch Lariks en gedroogd Red Cedar hout.

Beitz hardhoutolie en meer

Het merk Beitz levert o.a. hardhoutolie voor Bankirai en Ipé hardhout.  

Woca olie voor o.a. Ayous

Wij leveren uit eigen voorraad Woca Exterior Olie voor thermisch gemodificeerd Ayous of Fraké hout binnen 48 uur bij u thuis.