Logo Gadero
service

Gevelbekleding Thermisch Gemodificeerd Frake 1.8 x 14 cm - Glad Geschaafd

Productnummer
PL15405-18-140-1800
Verduurzaamd en milieuvriendelijk behandeld
model_Scherm_afbeelding2024_03_20om14_11_40
model_14
model_verschillende_diktes_frake_gevelbekleding_uitsnede_4
model_gevelbekleding_thermo_frake_140mm_breed_2
model_houten_gevelbekleding_verschillend_breedtes_streepjescode_profiel_4
model_streepjes_code_profiel_gevel_mix_breedtes_4
Per stuk,vanaf

20,45

incl. BTW

78,35 per ㎡

4 varianten op voorraad
48 uur
Details
Lengte
180 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
224 stuks
20,45
Binnen 48 uur
112 stuks
22,45
Binnen 48 uur
113 stuks
26,95
Binnen 48 uur
1 stuk
32,75
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Thermisch verduurzaamd Fraké

  • Hoogwaardige gevelbekleding

  • Mooie houtsoort vol karakter

  • Voor verticale montage

  • Minder buigzaam, dus voorzichtig met bevestigen en vervoeren

  • Kan noesten en pinholes bevatten

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Fraké
Product type
Tuinhout/Gevel/Gevelbekleding
Kleur
Bruin
Breedte
14 cm
Dikte
1,8 cm
Benodigde per m2
3.8314

Gevelbekleding Thermisch Gemodificeerd Frake 1.8 x 14 cm - Glad Geschaafd

Ga voor een gevel vol karakter met deze duurzame 1.8 x 14 cm gevelplanken van thermisch gemodificeerd Fraké. Gestoomd Limba Fraké is zeer duurzaam, licht in gewicht en nagenoeg vrij van werking. Deze houtsoort is geschaald in duurzaamheidsklasse 1 en kent een levensduur van circa 25 jaar. Het hout kan pinholes bevatten, maar dit is juist de charme van deze houtsoort. Wissel deze 14 cm brede planken af met andere breedte en lengtematen voor een uniek streepjescode profiel op uw gevel.

Gestoomd Fraké

Het Fraké hout is op een milieuvriendelijke manier verduurzaamd, namelijk door het te verhitten met warmte en stoom. Dit thermisch modificatieproces zorgt ervoor dat schimmels, ongedierte en veel vocht verdwijnt uit het hout. Na deze behandeling is de werking van het hout veel minder en is het lichter in gewicht. Uitstekend geschikt dus als gevelbekleding. Thermo Fraké heeft duurzaamheidsklasse 1 en zal met gemak 25 jaar meegaan op uw gevel. Zorg wel voor voldoende ventilatie. Het hout kan wat broos aanvoelen. Houdt hier rekening mee tijdens het vervoeren en verwerken van het Fraké. Na montage heeft u hier geen hinder meer van en is de stootkracht zeer goed.

Bevestigen open gevel van Fraké

Geniet zo lang mogelijk van uw gevel door deze gevelplanken altijd 20-30 cm van de grond te bevestigen. Gebruik onze speciale 38mm dikke ventilatielatten met boog voor optimale luchtcirculatie. Laat deze achterlatten mooi wegvallen achter uw open gevel door deze eerst zwart te verven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zwarte panlatten te gebruiken. Deze latten hebben echter geen boog voor luchtcirculatie. Blijf altijd enkele centimeters van de dakrand vandaag om ervoor te zorgen dat de lucht verticaal achter uw gevel langs kan. Bevestig deze gevelprofielen op zwart UV-werend doek en houdt een tussenruimte aan van minimaal 7 mm. Zo heeft het hout voldoende ruimte voor krimp en uitzetting.

Let erop dat deze Limba Fraké gevelplanken rechtvormig zijn en dus niet ruitvormig. Heeft u liever ruitvormige Rhombus profielen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan open gevelbekleding.

Liever “foutvrij” gevelhout van Ayous of Red Cedar Clear and Better? Ga dan naar ons assortiment aan gevelbekleding per houtsoort.

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten