Vierkante plantenbak

Bij Gadero vindt u prachtige vierkante plantenbakken gemaakt van de meest uiteenlopende houtsoorten. Zo hebben wij vierkante plantenbakken van hoogwaardig hardhout en karakteristiek naaldhout in het assortiment. Een vierkante bloembak is er van vrij klein voor een bescheiden terras tot groot genoeg voor een boom. De vierkante vorm zorgt voor een mooie symmetrie in de tuin en geeft u de mogelijkheid om met verschillende opstellingen te spelen. Ontdek onze kant-en-klare plantenbakken voor extra gemak. Voordelig bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Vierkante houten plantenbak

Een houten plantenbak heeft een aantal voordelen. Zo heeft hout een warme natuurlijke uitstraling. Bovendien vriest een houten plantenbak niet kapot in de winter, wat met een stenen pot nog wel eens wil gebeuren. Deze vierkante houten plantenbakken passen mooi in elke hoek van uw tuin. Bovendien is de vierkante vorm een stijlvolle aanvulling aan elke tuin. Ook zijn deze vierkante plantenbakken een mooie toevoeging aan uw balkon of dakterras. 

Bij Gadero vindt u hardhouten plantenbakken en bloembakken van naaldhout in verschillende vormen. Ook maatwerk is mogelijk.
 

Voor meer informatie kunt u de onderstaande video bekijken. 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode