Logo Gadero
inspiratieservice

Kant en klaar haag

Wilt u een volledige, groene erfafscheiding maken van kant en klaar hagen? Of wilt u uw composiet of houten schutting onderbreken met een kant en klare Hedera klimop? Deze groene haag is een eyecatcher in uw tuin. Wij leveren kant en klaar hagen overal in Nederland en Vlaanderen. Kies uit diverse hoogte maten, zoals de populaire 180 cm en 2 meter. Of kies voor een lage haag van 100 cm hoog. Desgewenst kunt u ook de hagen van 2,20 en 3 meter hoog bestellen.

Wij leveren deze hagen met kluit in een handige, natuurlijke bak, die u gewoon in de grond kan plaatsen. Bij Gadero Hedera hagen zijn blijvend groen. Deze hagen worden standaard geleverd zonder palen en bevestigingsmateriaal. 

De voordelen van uw schutting onderbreken met een kant en klaar haag:

  • Vooral bij lange tuinen lijkt uw schutting minder lang en zorgt dit voor een fraaie onderbreking.

  • Niet jaren lang wachten op een volgroeide, groene schutting.

  • Beplanting zorgt voor meer opname van water uit de bodem.

  • Het staat mooi in combinatie met hout of composiet. Vooral de combinatie met zwart tuinhout steekt mooi af bij de groene beplanting.

  • De Hedera Helix Woerner en Euonymus Forte "Darts Blanket" hagen zijn blijvend groene haagplanten, ook in de winter.

  • Groen in de tuin is beter voor de biodiversiteit. 

  • Bij Gadero kunt u kiezen uit allerlei tuinpalen voor bij uw kant en klaar groene haag op trellis. Van 9x9 zwart tot Azobe fijnbezaagd of Luxe Bankirai palen glad geschaafd. 

Groen sedum dak

Naast kant en klaar hagen levert Gadero ook Sedum groene dak cassettes voor platte daken. Zo draagt u bij aan de biodiversiteit in uw omgeving. Vlinders, bijen en andere nuttige insecten zijn blij met deze sterke Sedum beplanting op uw dak. Bestel uw groene hagen op trellis nu tegelijk met een groene dak. 

Wilt u iets anders dan de standaard groene Hedera Helix Woerner? Ontdek dan onze losse klimplanten en bestel deze samen met losse trellis. Dat scheelt ook behoorlijk in de prijs. Bestel tevens hardhouten palen en een poortdeur meteen mee.

Meest gestelde vragen over kant en klare hagen