Kapschuur Bergen XL type 11 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm blanke wanden

Productnummer: DE81039   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Momenteel niet leverbaar

€ 12.686,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Meerprijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 12.686,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen XL type 11 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm blanke wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen XL type 11 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm blanke wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen XL type 11 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm blanke wanden

Aan het zoeken naar een zeer ruime overkapping met bergingsruimte? Dan is deze Lariks Douglas overkapping een match voor u. Deze overkapping met een afmeting van 1302 x 452 x 326 cm heeft een dichte achterwand, waardoor u beschut zit tegen de wind en geeft natuurlijk ook een stukje privacy. Tevens is dit het breedste artikel in het assortiment van Gadero. Het hoogwaardige kwaliteit Lariks Douglas hout is glad geschaafd en op maat gemaakt u hoeft dus zelf niet meer te zagen, want het hout is voorgezaagd. Gadero levert deze kapschuur standaard met dichte blanke potdekselwanden, tuinberging inclusief dubbele deur en 70 cm hoge verandahekken. Heeft u vaak een grote gezelschap in de tuin? Dan is deze Lariks Douglas bergen type 11 XL overkapping zeer geschikt en er is nog genoeg bergingsruimte over.

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen XL type 11 met zadeldak is 4.52 meter, de breedte is 13.02 meter en de hoogte is 3.26 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 1265 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de 10 Lariks staanders van 12 x 12 cm bedraagd 298 cm, zowel aan de voorkant, achterkant en zijkanten. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de kapschuur bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Kapschuur Bergen XL type 9 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk.

Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Dakgoot 

Als uitbreiding van het dak van deze extra brede Lariks Douglas kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125 mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 10 stuks glad geschaafde Lariks staanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. 

U kunt deze houten Lariks Douglas kapschuur Bergen XL type 11 naar eigen wens uitbreiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden. Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte wanden (zwart of blank) of met een tuinberging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie kapschuren.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Alle Kapschuur Bergen overkappingen zijn te verkrijgen in de maten L en XL. Daarnaast zijn er 13 verschillende types die elk weer variëren. Benieuwd naar alle variaties? Bekijk deze op de overzichtspagina van de Kapschuren Bergen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glad Geschaafd, ca. 13 meter breed Bergen overkapping type 11 XL blank Kapschuur Bergen XL type 11 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 12.686,95 Per stuk incl. BTW