Logo Gadero
service

De productie van deze kokos tuinschermen vindt volledig in Nederland plaats. Gadero heeft deze natuurlijke tuinschermen tussen een frame van verzinkt staal of corten staal. Bestel ook hardhouten schuttingpalen mee om uw schutting compleet te maken.

Duurzame kokos schutting

Deze schutting van kokosvezel bestaat uit een frame, kunststof buizen en kokosvezel. De kunststof buizen worden omwikkeld door kokosvezel, wat voor een stevig tuinscherm zorgt. Kokosvezel is zeer duurzaam materiaal, met een lange levensduur. Het wordt gewonnen van de bast van een kokosnoot. Dit hernieuwbare materiaal raakt dus niet op en het winnen van kokosvezel heeft ook geen grote invloed op het milieu. Dat maakt deze tuinschermen heel ecologisch verantwoord. Kokosvezel heeft een warme uitstraling en zorgt gegarandeerd voor een bijzondere schutting. 

Gaat u een groene schutting maken met deze kokos schermen? Denk dan ook eens aan eetbare klimplanten. In onze blog leggen wij precies uit welke eetbare klimplanten u voor uw schutting kunt gebruiken.

Niet het natuurlijke materiaal wat u zoekt? Wij bieden ook schuttingen gemaakt van bamboe aan. Bekijk ook onze hardhouten of lariks douglas tuinschermen