Gadero is nieuwe sponsor Max Weering

Gadero is dé nieuwe sponsor van autocoureur Max Weering en daar zijn we maar wat trots op! Onze naam staat namelijk vanaf nu op zijn Lamborghini en wij hebben de foto's voor jullie!

Gadero-Max-Lamborghini

Wie is Max Weering? 

Max Weering is een Nederlandse autocoureur uit Coevorden. Vorig jaar heeft hij zijn debuut gemaakt in de Lamborghini Super Trofeo, een Europese klasse waarin alleen Lamborghini's rijden met 620 pk onder de motorkap. Max is momenteel 20 jaar jong, maar zette op zijn 17e al de stap richting de raceauto's. Zijn carrière gaat sindsdien op volle snelheid vooruit. In 2018 eindigde hij eerste in de Zilhouette Cup en in 2019 heeft hij de eerste Supercar Challenge gewonnen. 

Henk Jan en Max Weering bij Lamborghini

Lamborghini Super Trofeo

De Lamborghini Super Trofeo is een internationale motorsport-serie welke wordt georganiseerd door Lamborghini Squadra Corse. In deze motorsport-serie wordt er enkel in Huracán Super Trofeo Evo-modelauto's gereden. Dit gebeurt in 3 continentale series: Europa, Azië en Noord-Amerika. Het gaat hierbij altijd om 6 dubbele races, welke 50 minuten lang duren op prestigieuze circuits zoals Spa België of Monza in Italië. Naderhand worden tijdens een wereldfinale de Lamborghini wereldkampioenen uitgeroepen. 

 

Race auto Max Weering

 

Sponsoring

Wij zullen Max Weering dit seizoen voor het eerst gaan steunen tijdens de Lamborghini Super Trofeo. Als trotse sponsor is onze naam te zien op zijn auto en zal hij hier ook mee gaan racen. Wij als Gadero zijn hier erg enthousiast over en wensen Max veel succes het komende race seizoen! 

Zijkant Gadero Lamborghini

Gadero Lamborghini

Sponsoring BMW

BMW

BMW Z4 Sponsoring

https://gadero.co.uk/ 

 

Foto's

Gadero Sponsoring

Max Weering Lamborghini

Henk Jan met de Lamborghini's

Gadero sponsor

Lamborghini Gadero

Lamborghini Super Trofeo

Vleugel Gadero Sponsoring