Logo Gadero
service

Overkapping plat dak Oslo XL Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer
DE81062
ACTIE!
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Met blanke wanden en verandahek
oslo_xl_type3_blanke_wanden
oslohamar_xl_type_1_4_9
Per stuk,vanaf

5.578,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.859,63 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 132,72 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
430 cm
Breedte
678 cm
Hoogte
272 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
5.578,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen

 • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout

 • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen

 • Geen rekenwerk

 • Fundering bijbestellen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
678 cm
Diepte
430 cm
Hoogte
272 cm

Overkapping plat dak Oslo XL Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden

Deze moderne overkapping Olso XL type 3 met plat dak van Tuindeco is gemaakt van A-kwaliteit teruggedroogd en glad geschaafd Lariks Douglas hout en heeft een breedte van maar liefst ca 7 meter. Met een ca. 7 x 4 meter oppervlakte biedt deze moderne overkapping met blanke wanden en Lariks verandahek van 70 cm hoogte genoeg schaduw in de zomer om lekker de hitte te ontduiken. De combinatie van een halve wand en verandahek van 167 cm geeft deze Olso XL type 3 een unieke uitstraling. Deze luxe Lariks Douglas terrasoverkapping met plat dak wordt geleverd met blanke potdekselwanden, verandahek, schuine schoren, bevestigingmaterialen en bouwtekening .

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

Overkapping Oslo XL type 3 met plat dak van geschaafd Lariks Douglas hout, blanke wanden en verandahek wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Perfect voor de handige doe-het-zelver. Enkel de meegeleverde Lariks Douglas verandahek dient op maat te worden gezaagd. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met plat dak is 430 cm, de breedte is 678 cm en de hoogte is 272 cm. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping is 640 x 377 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders aan de voorkant bedraagd 298 cm.

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit 7 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde blanke potdekselplanken, die tevens op maat zijn.

De gehele achterkant en 1 zijkant zijn voorzien van een Lariks Douglas houten blanke wanden van 19,5 cm dubbel blanke gespoten potdekselwanden. Aan de ander zijkant is het buitenverblijf voorzien van een halve, blanke wand en een 70 cm hoog verandahek van 167 cm lang. U zit dus goed beschut en het fraai veranda/ ballustradehek van Lariks Douglas geeft echt deze overkapping modern en speels karakter. De overkapping heeft een plat dak dat rust op 7 robuuste glad geschaafde, dus splintervrije 14.5 x 14.5 cm palen.

Dakbedekking

Het platte dak van de overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Houten overkapping Oslo XL type 3 van 478 x 380 x 272 cm met plat dak, blanke wanden en verandahek wordt standaard geleverd inclusief EPDM rubberfolie en een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Luxe Glaswand Oslo

Deze overkapping Oslo XL type 3 met blanke wanden is uit te breiden met een luxe glaswand voor tussen de staanders. Deze Lariks Douglas luxe glaswanden zijn ca. 54 cm dik en worden geleverd met enkel veiligheidsglas, tochtprofielen, stelkozijnenset en vaste roedes. Voor deze Olso XL type 3 is een Luxe Glaswand Oslo - 298 x 230 cm voor tussen de staanders aan de voorkant leverbaar. Kies zelf of u deze luxe glaswand recht of links aan de voorkant tussen de staanders plaatst.

Op de plattegrond (kijk bij afbeeldingen) van deze Oslo XL type 3 vindt u de corresponderende maten tussen de staanders van de overkapping. Zo weet u exact waar u de glaswand kunt plaatsen tussen de staanders in deze Lariks Douglas overkapping.

Tips

Bestel bij deze geschaafde Lariks Douglas overkapping 7 betonpoeren en betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de wanden plaatst. Zo houdt u uw larikshout vrij van blijvend vocht. Kies bij voorkeur onze rechte betonpoer, hier sluiten de betonbanden voor de wanden mooi strak op aan. Het meegeleverde 70 cm hoogte Lariks verandahek wordt exclusief afdeklat geleverd. Afdeklat voor de verandahek meebestellen? Kijk bij bijbehorende producten wanneer u deze wilt meebestellen (meerprijs).

Monteer de 7 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen.

Dit is een van de kleinere modellen Oslo overkappingen met een afmeting van 4 meter. Zoekt u naar iets groters of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bekijk hier alle Oslo overkappingen.

Vergelijkbare producten