Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Dikte
  • Merk

Schommelpalen

Zoekt u gefreesd rondhout met een diameter van 10 of 12 cm? Wij hebben deze ronde palen hier te koop in A-kwaliteit. De naam zegt het al, schommelpalen worden onder andere gebruikt voor het bouwen van houten schommels. Daarnaast staan deze robuuste ronde, gefreesde palen bekend als leipalen voor het geleiden van leilindebomen. Wij hebben ronde palen tot wel 6 meter lengte te koop. Maak vooral gebruik van onze handige bezorgservice binnen heel Nederland en België. Toch liever een kant-en-klare schommel? Kijk dan ook bij onze houten speeltoestellen voor buiten en prefab schommel speeltoestellen voor in de tuin.

Kies uit ronde palen in 10 of 12 cm doorsnee. Qua lengte gaan deze ronde gefreesde palen van 3 tot 6 meter. Deze dikke, ronde, gefreesde palen zijn zeer geschikt voor het begeleiden van vormbomen en om zelf een schommel, ronde pergola of speeltoestel te maken.

Doe het zelf Tips

Zoekt u tips over een rondhoutpaal op deze pagina? Lees ook ons stappenplan hoe maak ik een houten schommel of doe het zelf leipalen zetten.

 

 

 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode