Logo Gadero
inspiratieservice

Kastanje paal diameter 12-14 cm geschild

Productnummer
VZ719987
model_vz719999_kastanje_paal_12_14_cm
model_kastanje_paal_0
model_kastanjepaal_10_12cm_rond_1
Per stuk,vanaf

24,45

incl. BTW

1 variant op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
250 cm
Breedte
13 cm
Kies afmetingen
1 - 3 dagen
108 stuks
24,45
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Gepunt en ontschorst

  • Onbehandeld Castanea hout, een verantwoorde keuze

  • A-kwaliteit kastanjehout

  • Ook voor constructiebouw

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Kastanjehout
Kleur
Kleurmix
Breedte
13 cm
Dikte
14 cm

Kastanje paal diameter 12-14 cm geschild

U zoekt kastanjepalen van enige omvang? Met deze kastanjepaal van 120-140 mm diameter uit Frankrijk leveren wij in 2,5 meter. Met deze kastanjehouten palen maakt u bijvoorbeeld een afrastering van uw landerijen. De grillige vorm van deze duurzame kastanjepalen geven uw erfafscheiding een landelijke uitstraling. Of maak van de lange palen een rondhout pergola of stijlvolle carport. Kastanje rondhout heeft de toekomst: het is onbehandeld zeer duurzaam en daarom zeer verantwoord. Van deze ronde kastanjepalen van 12-14 cm dikte bouwt men ook vaak een palissadewand, bijvoorbeeld rond uw terras of om uw containers.

Kastanje hout, afkomstig van de Castanea boom, heeft een grillige vorm. Dit geeft uw omheining een landelijke uitstraling. Wenst u zeer rechte rondhout palen, kies dan onze gefreesde palen. Streef ernaar de paal 1/3e deel in de grond plaatsen. Deze palen zijn prima onbehandeld in de grond te plaatsen.

De 12-14 cm diamater kastanjepalen zijn eenvoudig te plaatsen met een grondboor en paalhamer.

Wanneer u kastanje hout gaat schroeven of spijkeren is het belangrijk om geen ijzeren verbindingsmiddelen te gebruiken vanwege het hoge looizuurgehalte. Looizuur tast namelijk het metaal aan en kan het hout zwarte vlekken geven. Gebruik daarom grijs gecoate schroeven. Dit natuurlijke looizuur in het hout zorgt echter wel voor de hoge duurzaamheid van kastanje hout.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan kastanje palen!