Logo Gadero
service

Geschilde Paal diameter circa 8 cm Weidepalen Geimpregneerd

Productnummer
VZ2197
Gepunt, gekruind en behandelde weidepalen
model_geschilde_paal_licht_7
model_geschilde_paal_naaldhout
Per stuk,vanaf

10,75

incl. BTW

2 varianten op voorraad
Details
Lengte
250 cm
Breedte
8 cm
Kies afmetingen
78 stuks
10,75
16 stuks
12,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Geïmpregneerd tuinhout
Product type
Palen
Kleur
Kleurmix
Breedte
8 cm
Dikte
8 cm

Geschilde Paal diameter circa 8 cm Weidepalen Geimpregneerd

Deze geïmpregneerde, ronde paal is geschild, gepunt en gekruind en heeft een gemiddelde doorsnee van 8 cm. Dit product is in vele lengtes verkrijgbaar, namelijk lengtes van 100 tot 350 cm. De geschilde paal is zeer geschikt als afrasteringspaal, dakspoor, boompaal of weidepaal. Deze ronde tuinpalen zijn bovendien op een milieuverantwoorde manier behandeld (geïmpregneerd onder hoge druk). Bij normaal gebruik gaan de palen tussen de 7 en 15 jaar mee.

Wij adviseren deze geschilde paal tenminste 50 cm in de grond te plaatsen. Veel gebruikt als omheiningspaal van gras en geiten- of schapenweides.

Let op: geschild rondhout 80 mm diameter heeft een grillige vorm. Kies voor onze gefreesde, ronde palen indien u zeer rechte rondhout weidepalen of daksporen nodig heeft. De paal is enkel bij de punt 8 cm breed en loopt daarna smal naar boven. Deze palen mogen per meter 1 cm verloop hebben, wat betekent dat de paal bovenin bijvoorbeeld een diameter van 5 cm heeft bij lange lengtes. Houd hier rekening mee.

Dikgepunte palen hebben het voordeel dat ze met het dikste gedeelte van de paal de grond in de grond staan. Hierdoor staan deze palen een stuk steviger en blijven ze langer staan.

Tips

Het plaatsen van de palen kan perfect met onze grondboor en voorhamer. Ook bevestigingsmiddelen zoals Torx Schroeven en krammen kunt u gewoon eenvoudig bij ons online bestellen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan geschilde palen!