Logo Gadero
service

Schutting 2 Meter

Naast tuinschermen van 180 x 180 cm hebben wij ook hoge schuttingen van 2 meter direct leverbaar op voorraad. U heeft de keuze uit 200 x 200 cm en 180 x 200 cm schermen. Kies uit onbehandelde tuinschermen gemaakt van trendy Lariks Douglas planken of ga voor de Geïmpregneerde naaldhout en hardhouten tuinschermen. Bestel hier voor de beste kwaliteit! De houten schermen van 200 cm hoog zijn doorgaans tevens 200 cm breed. Bestel ook uw houten schuttingdeur in 2 meter hoogte mee bij houtvakhandel Gadero.

Voor een langere levensduur van uw extra hoge 200x200 cm schutting adviseren wij, zeker bij de naaldhout en Lariks Douglas schermen, de tuinschermen 5 cm boven de border te laten zweven. Zo voorkomt u dat het hout wordt aangetast door vuil aan de onderzijde van de schutting. Plaats de tuinschermen tussen hardhouten palen, die direct de grond in kunnen, of tussen Geïmpregneerde naaldhout palen met een voetsteun of een paalpunt. Ook kunt u kiezen voor Lariks Douglas palen. Behandel Lariks Douglas palen twee maal met maxrelease kleurloze beits. Zo behouden de palen de fraaie kleur en verlengt u de levensduur van uw extra hoge schutting.

Erfafscheiding 2 meter regels

Globaal geldt in heel Nederland dat een erfafscheiding in uw achtertuin (zonder toegang tot wegen e.d.) een 2 meter schutting is toegestaan op de erfgrens als u daar met u buren overeenstemming over heeft. In uw voortuin gelden andere regels. Lees meer over schuttingen hoogtes.

Meest gestelde vragen over schuttingen