Wovar Slangenboor voor hout 11 x 460 mm

Productnummer: WV66255 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 7,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 11 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 11 x 460 mm

De 11 x 460 mm slangenboor voor hardhout is gemaakt van extra gehard staal en is daardoor ijzersterk. De boor heeft dan ook een lange levensduur. De lange hardhoutboor heeft een centreerpunt die vlijmscherp is. Hierdoor kunt u zeer nauwkeurig boren. De zeskantige kop is universeel waardoor deze slangenboor op iedere boormachine toepasbaar is. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Voorboren Azobé

Moet u voorboren in de hardste hardhoutsoorten? Met deze slangenboor is dat geen enkel probleem. Met deze boor kunt u boren in houtsoorten zoals Azobe, Ipe en Bankirai. De dikte van deze boor is 11 mm met een lengte van 460 mm. Door deze lengte is deze boor uiterst geschikt voor het voorboren van lange schroeven. Deze lange houtboor is geschikt voor slotbouten M10. 
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-11mm Wovar Slangenboor voor Hardhout 11 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai
€ 7,95 Per stuk incl. BTW