Logo Gadero
service

Speciaal design Tuinscherm hardhout 180 x 180 met verschillende breedte planken 13 x 30/90mm

Lamellen in verschillende breedtes
Hoogwaardig keruing hout
Prachtige roodbruine kleur
rhombus_tuinscherm_special_720
2285ModernScherm52D3Rhombus_13x44_65_90mm_
2494ModernScherm53D3_13x30_90mm_
Per stuk

228,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te installeren

  • Niet zichtbare palen

  • Eigentijds en speels design

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Keruing
Product type
Tuinschermen
Cat man Group
Tuinschermen
Offerte knop
Ja
Kleur
Rood
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm

Speciaal design Tuinscherm hardhout 180 x 180 met verschillende breedte planken 13 x 30/90mm

Ben je op zoek naar een speelse schutting voor je tuin? Bekijk dan dit tuinscherm met speciaal design! Deze tuinschermen worden gekenmerkt door de verschillende breedte planken van 30 en 90 mm. Dit zorgt voor een unieke look. Omdat de schermen op de schuttingpalen te monteren zijn, creëer je een doorlopende lijn en daarmee een strakke uitstraling. Ook zorgt dit voor voldoende privacy.

Deze tuinschermen zijn gemaakt van duurzaam en FSC®-gecertificeerd keruinghout. Dit type hout is van nature zeer goed bestand tegen houtrot en heeft een warme, roodbruine kleur. Deze zal na verloop van tijd verkleuren naar een grijze kleur die goed aansluit bij de natuurlijke omgeving. Wil je graag blijven genieten van de roodbruine kleur? Dan adviseren we je om de tuinschermen te behandelen met een olie die geschikt is voor hardhout.

Installatie modern tuinscherm keruing 180 x 180 cm

Zorg ervoor dat je deze tuinschermen met een stevige verankering in de grond bevestigt. Dit kun je op 2 manieren doen:

  1. Graaf een gat en plaats de paal er voor ⅓ deel in. Zorg ervoor dat deze waterpas staat. Omdat het tuinscherm 180 cm hoog is, raden we je aan om palen met een lengte van minimaal 270 cm te gebruiken. Je vult het gat op met tuinaarde en eventueel beton voor extra stabiliteit.

  2. Graaf een gat van 40x40cm en een diepte van 80 cm. Dit gat vul je met geprepareerd beton en voor het droogt plaats je hier een H-anker in (zorg dat deze waterpas staat). Zodra het beton gedroogd is plaats je de paal in het anker. Dit doe je door gaten met een diameter van 12 mm te boren en de paal te bevestigen met roestvrijstalen M10x110 schroeven.

Om de tuinschermen te plaatsen bepaal je eerst de positie van het L-beslag op de paal. Hier boor je gaten van 6 mm en schroef je het L-beslag goed vast. Vervolgens schroef je het tuinscherm eenvoudig vast aan het L-beslag. Probeer altijd op 7 cm onder het scherm open te houden om vochtproblemen te voorkomen.

Op zoek naar een ander tuinscherm?

Is dit tuinscherm niet waar jij naar op zoek bent? Bij Gadero vind je een ruim assortiment tuinschermen. Ben je op zoek naar een robuuster uiterlijk? Combineer dan je tuinscherm met betonpalen.