Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer: SL270161   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 9 meter gebundeld   |   IP67 - IK09   |   2,5 Watt   |   341 lumen

Voor- en nadelen van Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • Lichtbereik 9 meter gebundeld
  • Laag Verbruik 2,5 Watt
  • Schokbestendigheid IK09

Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

Verlicht jouw terras of vlonder met de Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 24V LED Grondspot, deze grondspot plaats je vrijwel onzichtbaar en valt dus niet op in jouw tuinplan. Hij is toepasbaar in de aarde van een border, in het gras, grind of in een tegel, maar kan ook in een oprit geplaatst worden. Verlicht met de Small Terra Focus grondspots sfeervol een boom, struiken, een haag of gevel. De straalhoek van 25° en een lichtbereik van 9 meter van deze duurzame Sus Small Terra Focus Square, bieden een ruime mogelijkheid in het aanbrengen van accentverlichting voor een oprit of objecten in de tuin.

Op zoek naar grondspots voor de oprit of tuinpad? Dankzij een robuuste geanodiseerde aluminium behuizing, beschikt deze LED grondspot over een impactklasse van IK09, waardoor deze grondspot van Suslight ook toepasbaar is voor het plaatsen in een oprijlaan. Deze grondspot biedt een lichtkleur van 2700K – 2850K (CRI >85) en gewaaierd licht. Deze LED buitenspot heeft een breedte en lengte van 8 cm en een hoogte van 6,9 cm.

LED Grondspot

Door het lage stroomverbruik van slechts 2,5 Watt is deze Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 24V grondspot van Suslight ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiënte LED grondspot is eenvoudig aan te sluiten middels het eenvoudige modulaire 24V Kabelsysteem van Suslight. De grondspot heeft een IP waarde van IP67, wat inhoudt dat de buiten grondspot goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Grondspots

De Sus Small Terra Focus Square is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze buitenverlichting eenvoudig aan op het Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 grondspot heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED Grondspot in een lichtcircuit in uw tuin monteren? Let op! Per Grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED grondspot pot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina. Liever tuinverlichting en LED grondspots met uw Smartphone bedienen? Kijk bij de bijbehorende producten voor het mee bestellen van een Smart Wifi Stopcontact 230V Slimme stekker zodat u uw tuinverlichting met uw mobiele telefoon via een app eenvoudig aan en uit kunt zetten.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED Grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight Sus Small Terra Focus Square Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 9 meter gebundeld   |   IP67 - IK09   |   2,5 Watt   |   341 lumen Op voorraad
€ 99,75 Per stuk incl. BTW