Sus Small Terra Round Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer: SL270154   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 9 meter   |   IP67 - IK09   |   2,5 Watt   |   341 lumen

€ 99,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Sus Small Terra Round Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • Lichtbereik 9 meter
  • Laag Verbruik 2,5 Watt
  • Schokbestendigheid IK09

Sus Small Terra Round Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight

Kies je voor de Sus Small Terra Round Alu 2.5 24V LED Grondspot van Suslight, dan kies je voor een robuuste stootvaste verlichting in jouw tuin. Met zijn 2.5 watt krijg je een groter lichtbereik dan de Sus Small Terra Round Alu 1.0 24V LED Grondspot, de keuze hangt af van jouw toepassing. Deze grondspot is vrijwel onzichtbaar te plaatsen in bijvoorbeeld de aarde van een border, in het gras, grind of in een tegel. Verlicht met de Small Terra grondspots sfeervol een boom, struiken, een haag of gevel. De straalhoek van 60° en een lichtbereik van 9 meter van deze duurzame Sus Small Terra Round, bieden een ruime mogelijkheid in het aanbrengen van accentverlichting voor een oprit of objecten in uw tuin.

Op zoek naar een grondspot voor de oprit of tuinpad? Dankzij een robuuste geanodiseerde aluminium behuizing, beschikt deze LED grondspot over een impactklasse van IK09, waardoor deze grondspot van Suslight ook toepasbaar is voor het plaatsen in een oprijlaan. Deze grondspot biedt een lichtkleur van 2700K – 2850K (CRI >85) en gewaaierd licht. Deze LED buitenspot heeft een diameter van 8 cm en een hoogte van 6,9 cm.

LED Grondspot

Door het lage stroomverbruik van slechts 2,5 Watt is deze Sus Small Terra Round Alu 2.5 24V grondspot van Suslight ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiënte LED grondspot is eenvoudig aan te sluiten middels het eenvoudige modulaire 24V Kabelsysteem van Suslight. De grondspot heeft een IP waarde van IP67, wat inhoudt dat de buiten grondspot goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Grondspots

De Sus Small Terra Round is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze buitenverlichting eenvoudig aan op het Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 grondspot heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED Grondspot in een lichtcircuit in uw tuin monteren? Let op! Per Grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED grondspot pot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina. Liever tuinverlichting en LED grondspots met uw Smartphone bedienen? Kijk bij de bijbehorende producten voor het mee bestellen van een Smart Wifi Stopcontact 230V Slimme stekker zodat u uw tuinverlichting met uw mobiele telefoon via een app eenvoudig aan en uit kunt zetten.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED Grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sus Small Terra Round Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight Sus Small Terra Round Alu 2.5 LED Grondspot 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 9 meter   |   IP67 - IK09   |   2,5 Watt   |   341 lumen Op voorraad
€ 99,75 Per stuk incl. BTW