Terrassteen strak 20x30x4cm Grijs/Zwart geïmpregneerd - Aanrader

Productnummer: EX70610   |   Geïmpregneerd en facetrand   |   Fraaie stenen, ideaal voor uw terras

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 21,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrassteen strak 20x30x4cm Grijs/Zwart geïmpregneerd - Aanrader

  • Met facetrand / Geïmpregneerd
  • Behoudt kleur en is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor looppad en terras
  • Ongetrommdelde strakke klinker
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Niet af te trillen

Terrassteen strak 20x30x4cm Grijs/Zwart geïmpregneerd - Aanrader

Zoekt u kleine stenen die uw tuin een ruimtelijke uitstraling moeten geven? Dan zijn deze 20x30x4 cm stenen van A - merk Excluton precies wat u nodig heeft. Deze klinkers in de moderne kleur grijs/zwart zijn klein van stuk, maar zijn ideaal om uw terras een eigentijdse en een stijlvol uiterlijk te geven. Tevens zijn de stenen voorzien van een deklaag en een facetrand.

Voorzien van een deklaag

Deze fraaie ongetrommelde stenen van het merk Excluton zijn voorzien van een deklaag. Dit betekent dat de bovenste centimeter van deze stenen dient als een beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de stenen de grijs/zwarte kleur behouden en dat er bijna geen vuil en vocht in de stenen kan trekken. Kortom deze terrasstenen gaan erg lang mee en zijn toch zeer voordelig.

Het voordeel van een facetrand

Na verloop van tijd kunnen terrasstenen verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd.

Niet voor uw oprit

Deze 20x30x4 cm stenen hebben de ideale afmetingen voor uw terras. Wij raden het u echter niet aan om deze klinkers te gebruiken voor uw oprit. Ondanks dat de stenen stevig zijn, zijn ze niet bestendig tegen zware belasting, zoals dat van auto's. De steen is immers 4 cm dik. Zoekt u stenen voor uw oprit? kijk dan in ons uitgebreide oprit bestrating assortiment. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw terrasstenen en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland, Duitsland en België gewoon bij de klant thuis. Twijfelt u nog over uw keuze? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere geïmpregneerde betontegels of bij onze gecoate betontegels. Bent u op zoek naar een nog onderhoudsvriendelijkere tegel? Dan raden wij u keramische tegels aan.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag Terrasstenen 20x30x4cm grijs/zwart - Excluton Terrassteen strak 20x30x4cm Grijs/Zwart geïmpregneerd - Aanrader   |   Geïmpregneerd en facetrand   |   Fraaie stenen, ideaal voor uw terras
€ 21,50 Per m2 incl. BTW