Logo Gadero
service

Waaltjes ongetrommeld

Wij hebben voor aantrekkelijke prijzen verschillende ongetrommelde, ofwel strakke, waaltjes te koop. Waaltjes ongetrommeld betekent dat de stenen een moderne, strakke look en feel behouden. Deze ongetrommelde waaltjes zijn zowel geschikt voor het terras, een tuinpad als voor de oprit. Voor de oprit adviseren wij altijd de 7 cm dikte te kiezen. Zo voorkomt u breuk op uw oprit. Bestel altijd zo'n 8% extra waaltjes mee voor snijverlies.

Het grote voordeel van GeoKlinkers is dat ze allemaal na productie behandeld zijn met een speciale factor 25 beschermlaag. De beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vocht veel moeilijker aan de bestrating hecht. Hierdoor heeft u weinig onderhoud aan uw oprit met GeoKlinkers. De GeoKlinkers hebben dus een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u nieuwe of gebakken ongetrommelde waaltjes kopen online? Ontdek onze gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Maak uw bestelling compleet met zand, opsluitbanden en voegmiddel. Wij bezorgen uw complete bestelling binnen 7 werkdagen in Nederland en België.